2777
2789
عنوان

بارداری با وجود آمپول زولادکس

773 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من آندومتریوزی هستم

آمپول زولادکس زدم که پریود نشم ماه اول پریود شدم دکترم گفت اشکال نداره ماه بعد نمیشی

ولی الان نزدیک پریودمه واحساس میکنم باردارم

شایدم میخوام دوباره پریود بشم نمیدونم

زیر دلم درد پریودی دارم گاهی

کیا تجربه زدن این آمپول رو دارن؟ لطفا کمک کنید

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی علائمت چی بود که متوجه شدی منظوزم اندومتریوزه؟

چیو متوجه شدم عزیزم؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عزیزم میشه بگی علائمت چی بود که متوجه شدی منظوزم اندومتریوزه؟

آها

من یه بار سال ۹۸ درد شدید پهلو وشکم گرفتم رفتم بیمارستان گفتن  کیستت ترکیده  بستری شدم و آنتی بیوتیک وسرم سرساعت بهم میزدن و بعدهم مرخص شدم وبهم ال دی دادن تا سه ماه

بعد سه ماه رفتم گفتن هنوز یه کیست بزرگ تو تخمدانت داری

سونو واژینال شدم و گفتن آندومتریوز هست

و ام آر آی هم دادم و مطمعن شدم کاملا

آهامن یه بار سال ۹۸ درد شدید پهلو وشکم گرفتم رفتم بیمارستان گفتن کیستت ترکیده بستری شدم و آنتی بیو ...

اهان 

اخه منم سونو دادم نوشته بود شواهد ادنومیوزیس مشهوده 

چند وقتم هست پهلوی چپم انگار حالت گرفتگی داره نمیتونم به پهلو بخوابم 

دکتر سونومو دید چیزی نگفت 

نگرانم

🤍🌱
اهان اخه منم سونو دادم نوشته بود شواهد ادنومیوزیس مشهوده چند وقتم هست پهلوی چپم انگار حالت گرفتگی دا ...

آدنومیوزیس با آندومتریوز فرق داره

اهان اخه منم سونو دادم نوشته بود شواهد ادنومیوزیس مشهوده چند وقتم هست پهلوی چپم انگار حالت گرفتگی دا ...

حتما پیگیری کن وبرو پیش یه دکتر خوب تا نطر قطعی بده

جدی؟ اخه تو تاپیکا میگفتن یکیه

نه آندومتریوزیس    تمام لگن درگیر میشه تخمدان روده کلیه حتی ممکنه به نقاط دورترهم سرایت کنه

اما

آدنومیوزیس  فقط رحم درگیر میشه

هر دو بیماری خطرناک اند مانع بارداری میشن و کیفیت زندگی میاد پایین  برو دنبالش

یه ام آر آی  شکم ولگن بده دقیق مشخص بشه چیه

نه آندومتریوزیس تمام لگن درگیر میشه تخمدان روده کلیه حتی ممکنه به نقاط دورترهم سرایت کنهاماآدنومی ...

سلام منم مثل شمام آندومتریوز و لکه بینی های طولانی قبل پریود. شما بالاخره باردار شدی یا نه؟همون ماهی که باردار شدی باز لک دیدی؟