2777
2789
عنوان

کسی بچه اش تشنج کرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 41 پست
خیلی خوشحال شدم من از سی و پنج روزگی بچم تا الان خیلی داغونم همش فکرای بد

آروم باش و امیدوار که هیچوقت برای خدای به این بزرگی هیچ کاری سخت نیست😘😘

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه خاله من تشنج داشت. خیلی استرس داشت اون موقع که دوباره تکرار نشه و اصلا براش مشکلی پیش نیومده باشه. 

رفت پیش دکتر علی فرجی که متخصص اطفاله اونجا معاینه شد . گفت چیزی نشده ولی باید مراقب باشه که تکرار نشه و راهنماییش کرد که چکار کنه. 

سلام عزیزم،جانم

سلام خانم دکتر مهربون میکروسفالی میشناسید که دور سر طبیعی داشته باشه ولی سرش کوچیک باشه؟بچه م همه چیش به موقع بوده الان بیست ماهشه حرف میزنه جمله میگه هوش خوبی داره بسیار خوب میخوره اما لاغره سرش هم تو ظاهر کوچیکه بردم متخصص اعصاب میگه چیزی نیست چون دور سر اندازه س سرش کوچیکه عیب نداره،ملاج پشتی دیر بسته .میخواستم نظر شما رو هم بدونم آیا میتونم کاری واسه ش بکنم خیلی نگرانم 

سلام خانم دکتر مهربون میکروسفالی میشناسید که دور سر طبیعی داشته باشه ولی سرش کوچیک باشه؟بچه م همه چی ...

ععزیز دلم وقتی که دور سرش طبیعیه،نگرانیت بی مورده

و برمیگرده به مسئله وراثت،،پس اصلا نگران نباش،،بچه رو هم اذیت نکن

ععزیز دلم وقتی که دور سرش طبیعیه،نگرانیت بی مورده و برمیگرده به مسئله وراثت،،پس اصلا نگران نباش،،بچ ...

قربونت بشم عزیزم نمی‌دونم چرا دلم آروم نمیگیره دست خودم نیست خیلی خیلی ممنون جواب دادین.ابشالا همیشه سالم و تندرست باشید

قربونت بشم عزیزم نمی‌دونم چرا دلم آروم نمیگیره دست خودم نیست خیلی خیلی ممنون جواب دادین.ابشالا همیشه ...

کاری باهاش نداشته باش دختر،،روی بچه زوم نکن،وسواس هم نداشته باش،مگه مامانای ما اینطور بودن ولی ببین مشکلات هم نبود

کاری باهاش نداشته باش دختر،،روی بچه زوم نکن،وسواس هم نداشته باش،مگه مامانای ما اینطور بودن ولی ببین ...

ممنون عزیزم چشم والا دست خودم نیست باید خودم برم درمان کنم وسواسم رو زیادی حساسم