2777
2789
عنوان

کسی بچه اش تشنج کرده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 41 پست
نگران نباش عزیزم،،وقتی مغزش فعال باشه و جلوی تشنج گرفته بشه تا سنی کاملا امکانش از بین میره

بدبختی اینکه دور سرش تو پنج ماهگی سی و شش و نیمه یعنی سه چهار سانت کمه .دکتر گفت احتمالا بخاطر همینه تشنجش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی اینکه دور سرش تو پنج ماهگی سی و شش و نیمه یعنی سه چهار سانت کمه .دکتر گفت احتمالا بخاطر همینه ...

بزار نکنه ای بهت بگم،در تمام سالهای کارم تو.بیمارستان به این نتیجه رسیدم اگه مراقب باشی که دیگه تشنج صورت نگیره و کارایی برای فعال شدن مغز انجام بدی مثل بازی و.حرف زدن زیاد با نی نی،،تمام این عوارض از بین میرن و من بهت قول میدم این اختلاف در اندازه جبران میشه

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

سلام عزیزم.امیدوارم گل پسرت هرچی زودترخوب بشه.منوداداشمم بچه ک بودیم چندین بارتشنج کردیم.جفتمونم مدام تحت نظرپرشک بودیم

مامانمم خیلی مراقبت میکردازمون شبایی ک تب داشتیم تاصب نمیخوابید.

ولی خداروشکرالان ک بزرگ شدیم حالمون خوبه.توکلت ب خداباشه وحتماحتماپسرت تحت نظرباشه تاانشاالله مشکلی پیش نیاد

سلام عزیزم.امیدوارم گل پسرت هرچی زودترخوب بشه.منوداداشمم بچه ک بودیم چندین بارتشنج کردیم.جفتمونم مدا ...

ممنون گلم بچم دختره .بیچاره مادرت چقد غصه خورده.خدا رو شکر که حالتون خوب شد

ممنون گلم بچم دختره .بیچاره مادرت چقد غصه خورده.خدا رو شکر که حالتون خوب شد

وای ببخشید حواسم نبود.آره خیلی سختی کشیده بنده خدا.من بدشدن حال داداشمویادمه.دکترش بی تجربه بودتامدت هاداداشم مریض بود.ولی الان دیگه خوب شدیم

ممنون عزیزم.میشه بگی چطور مراقب باشم که تشنج تکرار نشه؟؟

بهترین و لازم ترین کار کنترل درجه حرارت بچست که نباید به مرز 39 نزدیک بشه خصوصا در مواقعی که سرما خورده،،دوم اینکه خیلی در معرض محرک نباشه مثل داد و بیداد یا صدای بلند یا نور زیاد،،و اینکه همیشه محیطش آروم نور اتاقش ملایم باشه و دائم باهاش حرف بزن و بغلش کن

بزار نکنه ای بهت بگم،در تمام سالهای کارم تو.بیمارستان به این نتیجه رسیدم اگه مراقب باشی که دیگه تشنج ...

خیلی امیدوارم کردی.شرمنده شما متخصص نوزاد هستین؟یعنی امکان جبران دور سر هست؟چون همه کارهای بچم طبییه منظورم تکامل حرکتی هست که میگن در میکروسفال با تاخیر اتفاق میوفته

خیلی امیدوارم کردی.شرمنده شما متخصص نوزاد هستین؟یعنی امکان جبران دور سر هست؟چون همه کارهای بچم طبییه ...

من دانشجوی سال اول تخصص☺بله امکان جبران کاملا وجود داره،،و خیالت کاملا راحت باشه که هیچ اتفاق بدی نمیده به شرطی که مراقب باشی

من دانشجوی سال اول تخصص☺بله امکان جبران کاملا وجود داره،،و خیالت کاملا راحت باشه که هیچ اتفاق بدی نم ...

مرسی عزیزم.ولی فوق تخصص بهم میگه دور سر بچت بیشتر از پنجاه سانت رشد نمیکنه.امیدوارم موفق باشی گلم.

مرسی عزیزم.ولی فوق تخصص بهم میگه دور سر بچت بیشتر از پنجاه سانت رشد نمیکنه.امیدوارم موفق باشی گلم.

یادت باشه در علم پزشکی هیچوقت دو دو تا چهار تا نیست