2777
2789
عنوان

مشورت میخوااااام کمممممکک

87 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. جواب قبولی نهایی آموزش و پرورش شوهرم تازه اومده. حالا ما همین چند روز صاحب خونمون گفته که خونمون رو لازم داریم و ما رفتیم یک قرارداد جدید برای یک خونه جدید بستیم. بعد متوجه شدیم جواب شوهرم اومده. که توی شهر دیگه‌ایه. یعنی باید به شهر دیگه‌ای بریم برای کار شوهرم. از این طرف آموزش و پرورش هنوز لیست رو رد نکرده یعنی شاید دو سه هفته یا یک ماه یا حتی بیشتر طول بکشه که لیست رو بفرستند برای مناطق آموزش و پرورش و نیروها رو جذب کنند. از اون طرف صاحب خونمون میگه که زود از اینجا برید و خونه جدید رو از دست ندید که خیلی مورد خوبیه که راست هم میگه و واقعاً مورد خوبیه خونه بزرگیه و چون آشناین رهن و اجاره کمی رو قبول کردن. از یک طرف ما اگه بخواهیم برای سه هفته یا یک ماه بریم خونه جدید و بعد از اون مجبور باشیم اسباب کشی کنیم به شهر خودمون که سه چهار ساعت هم فاصله داره از اینجا ارزش نداره. الان واقعاً موندیم که چیکار کنیم. لطفاً لطفاً راهی به ذهنتون می‌رسه بهم بگید که هر دوتامون موندیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جوابش قطعیه و قبول شده که از همین الان برید شهر خودتون خونه بگیرید دیگه چه کاریه

خوب الان نکته دیگه‌ای که هست اینه که من دارم طرحم رو در بهداشت می‌گذرونم و دو سه ماه دیگه مونده. اولاً اینکه احتمال اینکه اجازه بدن توقف طرح بزنم خیلی کمه و تازه اگر هم موافقت کنند طرحم ناقص می‌شه یعنی ۲۴ ماه کامل طرحو نگذروندم. دوماً اینکه شوهرم هم همین ماه با شرکتی قرارداد بست و سر کار رفت. بعد اینکه اگر ما الان بدیم شهر خودمون شوهرم اونجا چه کاری انجام بده که درآمد داشته باشه منم که دیگه طرحم تموم شده یا متوقف شده و کاری ندارم. پس درآمدی هم نداریم و بی‌پول عالمیم 😩

به نظرم برید شهر خودتو خونه بگیرید اگر احتمالش بالاست که باید برید این فرصت هم صرف خونه پیدا کردن و اسباب کشی اونجا بکنید

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

به نظرم برید شهر خودتو خونه بگیرید اگر احتمالش بالاست که باید برید این فرصت هم صرف خونه پیدا کردن و ...

آخه آخه احتمال این هم هست که تا مهر سال آینده نره سر کار یعنی نیرو نخوان تا مهر سال آینده و تا اون موقع بیکاره  بی‌پولیم طبیعتاً

خوب الان نکته دیگه‌ای که هست اینه که من دارم طرحم رو در بهداشت می‌گذرونم و دو سه ماه دیگه مونده. اول ...

پس مجبورید از صاحب خونه فعلی اجازه موندن برای یکماه دیگه بگیرید  اون خونه جدید رو بیخیال بشید اما اگر شغل فعلی شوهرتون خوبه و دائمیه بی خیال اموزش و پرورش بشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

آخه آخه احتمال این هم هست که تا مهر سال آینده نره سر کار یعنی نیرو نخوان تا مهر سال آینده و تا اون م ...

پس شرایط فعل رو حفظ کنید هر وقت کار جدید حتمی شد شوهرت رفت و برگشتی بره

اسبابتونو بذارید خونه ی یکی تا تکلیفتون مشخص بشهیا از همین صاحبخونتون نمیتونید دوماه دیگه وقت بخواید ...

زن پسرش طلاق گرفتهو خونه و ماشینم گرفته و دختر کلاس اولیشم گذاشته رفته.بعد خونشون تا الان خودشون بودن،الان این پسرشون هم اومده با نوشتن.دختر کوچیکشون هم ازدواج کرده و شوهرش هر شب این جاست😑😑😑

آخه آخه احتمال این هم هست که تا مهر سال آینده نره سر کار یعنی نیرو نخوان تا مهر سال آینده و تا اون م ...

نمیشه یه جوری برید راضیشون کنید که سال دیگه همسرتون رو بخوان؟!

تا اون موقع طرح شما هم تموم شده و تو خونه جدید میمونید‌.

خیلی پیچیده است شرایطتون.