2777
2789

ما تو یه ساختمون هستیم

تو هفته شاید دو سه بار بیاو در حد نیم ساعت ی ساعت اونم تایم شب ک شوهرم هست

من. مثلا اگر وقت شام باشه براش یه بشقاب اضافه میارم یا وقتی ک میخواییم چایی بخوریم برای اونم میریزم

ولی اگر مثلا ۱۰ و نیم به بعد بیاد ک دیگ غذا و چایی خورده باشیم پانمیشم چایی دم کنم

اخه از اول منم میرفتم خونش تنهایی یا با شوهرم برامون چایی یا پذیرایی نمیکرد وایسماد شوهرم بگ بعد

یا مثلا اگر جمع بودن خونش خودش نمیاورد منو و بقیه عروسها میاریم

بعد اینک چن دفعه ک اوردم هی نمیخورد میگفت همین الان قبل اومدن اینجا یه لیوان خوردم

بعد دیشب تو یه بحثی شوهرم گفدمادرم میاد تو بی‌احترامی میکنی

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه پذیرایی نکن وقتی نمیخوره

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بگو چه بی احترامی ای 

ازش دلیلش رو بخوا بدون ناراحتی بعد خودت با منطق تصمیم بگیر نزار شوهرت هم حساس بشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

میوه 

تخمه

شیرینی

ببین چی خونه داری همینا دیگه

حالا یه دفه میوه بزار یبارش مثلا کیک داشتی تو خونه کنار چایی بزار

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

رفتار مادرشوهرت الگوي درستي نبوده ك شما ازش تقليد كردي.

بلاخرع شما زير دست مادر ديگه تربيت شدي.

ما هرموقع مهمان بياد جلوش پذيرايي ميزاريم

نخوره اتفاقي نيفتاده

من تربيت خودمو نشون دادم.

ديگه پاشي يك ميوه يا ي ظرف مشمسي أجيلي چايي بياري

كار سختي نيست م

💕