2777
2789

خودم تایمی که پای سازم هستم ونوازندگی و آهنگسازی میکنم  روحم از دنیا جدا میشه و احساس خوبی دارم..

کنارش کتاب میخونم جدیدا و رفتم یه کتابخونه با کلی کتاب خریدم و دونه به دونه دارم میخونم..

جدول از قدیم حل میکردم که دوباره شروع کردم..

کلیپای آموزشی میبینم تو یو تیوب و اینستا (در مورد بازارهای مالی..موسیقی..روانشناسی و موفقیت)

رفتم ابزار گرفتم تو خونه برای خودم یه سری وسایل درست میکنم..یه چراغ خواب درست کردم با چوب بستنی که همه عاشقش شدن😍

با دوستام میرم بیرون قدم میزنم اغلب..از سختیها و خوشیهامون حرف میزنیم و آینده و گذشته رو با هم مرور میکنیم..

چندتا گلدون گل گرفتم و مراقبت ازشون به عهده خودمه و تایمی که بهشون میرسم حس سرزندگی میکنم

یه کنسول بازی هم دارم که اویل و فارکرای رو توش هزار بار بازی کردم😂

عاشق فیلم دیدنم اونم ژانر ترسناک،معمایی،راز آلود و از زمون کلبه وحشت تا الان ۸۰ درصد فیلمایی که اکران شده رو دیدم..

شما هم از علایقتون بگید شاید یه کدومش جالب بود و دنبال کردم..

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موزیک موسیقی خیلی تو روحیم اثر خوب می‌ذاره ورزش رقص اینا خیلی حالمو خوب می‌کنه رژیم گرفتن خیلی حالمو خوب می‌کنه پرخوری حالمو بد می‌کنه یا مثلاً قهوه خوردن خیلی حالمو خوب می‌کنه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
سرگرمی من همین نی نی سایته دیگه نه اینستا دارم نه تل نه واتساپ همهی وقتم یا کارهای خونه میکنم یا با ...

اتفاقا خوبه که از اینستا و واتس آپ دوری..

اگه استفاده خاصی نمیکنی و چیزی برای یاد گرفتن نداشت برات بهتره که اصلا سمتش نزی..چون مثل یه سراب میمونه👌

من موزیک موسیقی خیلی تو روحیم اثر خوب می‌ذاره ورزش رقص اینا خیلی حالمو خوب می‌کنه رژیم گرفتن خیلی حا ...

هر آدمی خودش میدونه چی بهش حس خوبی میده..

هر کاری که ضرری برای خودمون و اطرافیانمون نداره حتما باید انجام بدیم..

من خودمم قهوه دوست داذم..شکلات تلخ..انواع ترشیجات😅

آهنگ گوش دادندیدن سریال مورد علاقمچایی تازه دم بعدازظهر همراه با گشت زنی در یوتیوب، تلگرام و نی نی س ...

چایی و دمنوش خصوصا تو این فصل که خوراکمه..

هرچند تو گرمای تابستون توی خیابون با رفیقام چایی میخوریم😂😂

۳ سال پیش جدا شدیم الان مجردم

من سرگرمی ن ولی چون چندین بار خواب دیدم میتونم با قرآن باز کردن ب خیلیا کمک زیادی بکنم اینکارو میکنم برا یکی از دوستام ک اینجا یک مادر بود ک برا بچش خیلی از خدا و اینا نا امید شده بود براش وقتی قرآن باز کردم و خودشم از تعجب هنگ کرده بود بخاطر اسم سوره و حرفای خدا ب اون و نشونه هاش و وعده هاش همیشه دیگ اینکارو ادامه خواهم داد امیدوارم اون دوست منو پیدا کنه

من سرگرمی ن ولی چون چندین بار خواب دیدم میتونم با قرآن باز کردن ب خیلیا کمک زیادی بکنم اینکارو میکنم ...

چه جالب..

قبول دارم بعضیا استعداد دارن تو یه سری کارا..

میشه لطفا برای منم قرآن باز کنی؟

همینجا بهم بگو نتیجه رو🙏

چه جالب..قبول دارم بعضیا استعداد دارن تو یه سری کارا..میشه لطفا برای منم قرآن باز کنی؟همینجا بهم بگو ...

دوست عزیز من هفته ای یکبار ب نیت ۱۴ معصوم برا ۱۴ نفر باز میکنم انشاالله هفته بعد حتما....چون ۱۴ نفر اسم شناسنامه ای و نیتشونو مشکلشون و  گفتن.... شما پیام منو نگه دار من روز دوشنبه برا اسم ها رو بنویسم حتما شمارو هم بنویسم و خواسته تون رو دقیقا رو کاغذ مینویسم نیت و مشکلتون و و در همون صفحه ای ک باز شد حتما میذارم....خیلی جوابه خیلی ....من واقعا ایمان آوردم....مخصوصا ک برا دوست عزیزم ک اینجا گمش کردم....امیدوارم ک ب خواستش رسیده حتی زودتر از روز موعدی ک خدا بهش تو قرآن گفته بود....ببین هردردو دلی ک با من کرد همه توقران اومده بود و خدا قشنگ باهاش حرف زد وعده داده بود خیییییلی برام عجیب بود چون مادر بود دقیقا سوره حضرت مریم باز شد خب حضرت مریم مادر  بود و کلی حرف شنیده بود اذیت شده بود اصلا یک چیز عجیبی بود شوهرم اصلا واقعا تا یک ساعت ب من نگاه می‌کرد و هنگ بود 

دوست عزیز من هفته ای یکبار ب نیت ۱۴ معصوم برا ۱۴ نفر باز میکنم انشاالله هفته بعد حتما....چون ۱۴ نفر ...

پس منتظرم خودتون خبر کنید حتما🌱🙏

من سرگرمی ن ولی چون چندین بار خواب دیدم میتونم با قرآن باز کردن ب خیلیا کمک زیادی بکنم اینکارو میکنم ...

سلام ببخشید میشه برام قران باز کنی چون حالم خیلی بده خیلی به خودکشی فکر میکمم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم