2777
2789

همراه مریض با توپ پر اومده توی بخش تهدید میکنه که باید مریض پای دیابتی بدون جراحی و با آنتی بیوتیک درمان کنید جوری که موه روز اولش بشه (درصورتی که نیاز به جراحی داره و از بالای زانو باید آمپوته بشه) هرچی منطقی و آروم باهاش صحبت کردیم قبول نمیکرد آخرم یکی از رزیدنتامونو تا میخورد کتک زد یکی از دنده هاش شکسته

بعد بگید کادر درمان فلان کادر درمان بیسار 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کنه خب !

اینجا هم با این حجم از عصبانیت الان میخورنتون..

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

از خوشی که بلند نشده بیاد بیمارستان خدا میدونه چه شرایطی و چه فشاری رو تحمل کرده 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
شکایت کنه خب !و لطفا جمع هم نبندیداینجا هم با این حجم از عصبانیت الان میخورنتون..

جمع میبندم چون یکی دوتا نیستن تقریبا هر روز از این داستانا داریم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

عطار مگه چشه همه ی حکما عطار بودن همین ابوعلی سینا که کتابش رفرنس کتابای پزشکی خودش عطار بوده توهین نکنید به بقیه 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!