2777
2789

شمالیا تو فسنجون میریزن

طعمش عالی میشه

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم . ولی اردک همش تو لجن هست نوکش  احتمالا بو میده.

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
من خوردم . ولی اردک همش تو لجن هست نوکش  احتمالا بو میده.

نخوردم

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...

گوشت اردک خیلی لذیذه ...ولی خیلیم بو میده چون تو لجنزاره.....باید خیلی خوب بپزیش....دیرپزم هست......حتما سیر و فراموش نکن

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

حالا یه مدلشو بگم 

اردکو میزارم تو یکم آب درشو میبندم تا کامل بپزه یعدش تو ماهیتابه سرخ میکنم تا قرمز شه بعدش گردو رو له میکنم بهش پیاز میزنم رب آلوچه و ادویه‌هم میزنم بعدش میزارم شکم اردک بعدش برنج‌رو ک آبکشی میکنم تو قابلمه سیب زمینی میچینم بعدش یکم برنج میریزم بعدش اردک و میزارم از آب اردکی ک داخلش پخته بودم میریزم البته تو آبم ادویه میریزیم تا طعمش خوب باشه بعدش بققیه برنج‌رو میریزم بعدش میزارم رو گاز 

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...