2777
2789
عنوان

بچه ها اطرافتون دیدین

141 بازدید | 10 پست

یه همکار داشتیم همیشه حلقه ازدواجش دستش بود خیلی خوشم میومد از این کارش به نظرم نشونه تعهدش بود 

اخیرا شنیدم همه رو دوست داره جز زنش ، دوس دختر اینا داره ای داااد یعنی چی آخه این چه کاریه 

مگه حلقه  دست کردن نشونه وفاداری نبود 🤦‍♀️ 

چه ربطی داره اتفاقا پوشش خوبیه برا خرابکاری دقیقا زنش رو مثل شما گول میزنه

یعنی شنیدم هنگم به خدا مگه میشه!!! میتونست انگشت دستش نکنه و راحت تر گول بزنه که 

ای وای من  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شنیدم هنگم به خدا مگه میشه!!! میتونست انگشت دستش نکنه و راحت تر گول بزنه که ای وای من

اتفاقا وقتی دستش باشه زنش کمتر به فکر میافته گوشیشو‌چک کنه و بش شک‌کنه چون پیش خودش فکر‌میکنه همه حلقه رو‌میبینن دیگه به این فکر‌نمیکنه خیلی از همجنسای خودمون این چیزا براشون مهم نیست و‌متاسفانه خراب میشن رو‌زندگی‌بقیه 

دهنت سرویس شد😂😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اتفاقا وقتی دستش باشه زنش کمتر به فکر میافته گوشیشو‌چک کنه و بش شک‌کنه چون پیش خودش فکر‌میکنه همه حل ...

آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه ، کی خوبه کی بده ای خداااا 

نگو نگو

گفتم گفتم

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤