2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا برام وقت نمیزه و ماجرای دعوای دیشب😢

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواه ناخواه توی روستاها هنوز جو قدیم حاکمه حالا دخترا کارشون کمتره توی فضای مجازی بیشتر میچرخن میبینن یاد میگیرن ولی پسرای روستایی کارشون بیشتره از صبح تا شب فقط به فکر کار هستن محیطی هم که رشد کردن اینطوری یادشون داده رفتار کنن 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

واقعا چرا پسرای ۳۰ ب بالا‌ حوصله هیچیو ندارن؟😂

من خودم همین سن ها هستم ببین طبیعیه کلا روند ذهن و اخلاق و رفتار فرق میکنه انرژیت رو برای هر چیزی نمیذاری

اکثرا حوصله ی ناز کشیدن ندارن در این سن این نشان بیماری نیست اتفاقا سالمه طرف بنظرم ولی بعضی هاهم کلا ذاتا خشکه اخلاقشون سنشونم که بالا میره بدتر میشن

یکم تاپیکای قبلت خوندم متاسفانه هم ساده ای هم زود خودت براشون عادی کردی مثلاً چی خونشون وظیفه تو نیست آشپزی کنی کار کنی اونم زمان عقد درحد ظرف شستن سفره کمک کردن خوبه نه بیشتر دوم اینکه بذار اون بیاد سمتت انقد تو اسرار نکن حرف بزنین ببینین همو یه مثلا ساده بزنم برات من از دوستی و ازدواج الان ۱۳ سال با شوهرمم هیچ وقت بیش از اندازه آویزون نمیشم یا خودم کوچیک نمیکنم دیشب شوهرم اومد خسته بود گفتم خب برو بخواب گفت نه یکم فیلم ببینیم گفتم باشه فیلم دیدیم رفتم تو آشپزخونه یکم کار داشتم اومدم دیدم نیست رفتم تو اتاق دیدم دراز کشیده گفتم خسته ای بخواب شب بخیر برق خاموش کردم اومدم اینور دیدم دو دقیقه نشده صدام می‌کنه کجایی نیستی گفتم دراز کشیدم گفت میوه نمی‌خوری گفتم آوردم دیدم رفتی استراحت کنی صدات نکردم خودش دید نمیرم پاشد اومد

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

این چ حرفیه میزنیمردا چت دوس ندارناین خانم هم حساسیتش الکیه

برو تاپیکای قبلشو بخون میفهمی

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

کارش چیه چندساعت سرکاره؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

خب اگر زبانی میگه عاشقتم پس مطمئن باش دوستت داره راهش رو بلد نیست مرد اگر دوستت نداشته باشه نمیگه عا ...

چی بگم💔🙂

دوستت دارم کافیه؟ 

نه پولی خرج کنی نه وقت بزاری نه چیزایی که ناراحتم میکنن مهم باشن و... 

فقط بگه دوستت دارم عاشقتم؟ 

بیشتر احساس میکنم فیلمی میگه دوستت دارم🙂