2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اینا چی از جون عروسشون میخان نمی‌گن بابا یکی پیدا شده پسرشونو تر خشک می‌کنه باهاش میسازه تو بی پولی تو بدبختی ماهم بشیم سرطان برای چی کلافه ام بمولا

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ما شهر دیگه زندگی می‌کنیم، تقریبا ماهی یکبار که میریم شهر خودمون من در حر ی ناهار یا شام میرم خونشون، بقیه رو خونه مامان خودم هستم 

اینکه زیاد نمیرم چون خیلی با همدیگه صمیمی نیستیم و کاملا محترمانه و مبادی آداب رفتار میکنیم 

جاری م باهاشون خیلی صمیمی هست، با اینکه توو همون شهر هستن منتهی میره ی وقتایی شب هم میمونه. مثلا عید میره خونشون رو تمیز میکنه و... 

مدام هم قهر میکنه، چون مثلا وقتی میره خونه شون رو تمیز میکنه انتظار جبران داره و وقتی براش اونطور که میخواد جبران نمیکنن قهر میکنه درحالی که مادر شوهرم جوونه خودشه و اصلا نیازی به کمک عروسش نداره

چهار پنج ساله نرفتم 

خودش دوست نداره ما بریم 

ما شهر دیگه هستیم. 

سه تا از پسراش تو همان شهر نزدیکش هستن. پسراش هر روز میرن خونش. عادت کردن. یکی صبحانه میره. یکی نهار میره. یکی دیگه تمام پنج شنبه جمعه ها خونه مادرش هست. 

مادرشوهرم میگه پسرام میخوان راحت باشن. اینجا نیا!!! 

پسراش سنشون 41 و 46 و 54

بچه ننه هنوز 

زن و بچه دارن. ولی مادرشوهرم دوست داره پسراش فقط برن خونش. 

ما راه دوریم. دوست نداره عروس ها برن خونش.  

مادرشوهرم فقط میخواد عروس یکساعت خونش بشینه و بره. 

من راه دور هستم.  شش ساعت تو راه باشم.  نمیشه که فقط یک ساعت اونجا بمونم.