2777
2789
عنوان

شپش موی کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 45 پست
فقط قطره کیمیا ولی خوب بچت کوچولوعه من بودم ریسک نمیکردم داروی شیمیایی بزنم از ته میزدم‌.راحت.زود بل ...

قطره رو برای خودم میخرم از داروخانه موهاش کوتاهه بلند نیست همینجوریشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا میخواستم بگم بی شعورن چه قدر گفتم شاید ناراحت بشی برای ما هم پیش اومده طرف خودش میدونست شپش د ...

دقیقا من سه بار گرفتم دیگه خسته شدم اگه نمیتونن برسن موهای بچشونو کوتاه کنن

فقط فقط،موهای خودت و بچه تو،روغن بزن هر روغنی بود.بعد با شونه هایی ک دندونه ریز دارن یک ساعت شونه کن ...

مرسی عزیزم میرم از عطاری روغن نارگیل میخرم میزنم پتو ها رپ باید با اب جوش بشورم🥲؟

مرسی عزیزم فقط از باسلام میشه خرید ؟عطاریا ندارن؟

خواهش میکنم فدات نتیجه گرفتی ب اطرافیانم بگو استفاده کنن تا دوباره مبتلا نشید

والا من دوجا پرسیدم نداشتن دیگه از باسلام گرفتم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

دختر منم گرفت چهارسالشه یک هفته هرچی شونه زدم محلول زدم تموم نشد بچم موهاش بلند بود اما مجبور شدم بز ...

دختر منم موهاش بلند بود اما وز کوتاه کردم شپش گرفته الان

خواهش میکنم فدات نتیجه گرفتی ب اطرافیانم بگو استفاده کنن تا دوباره مبتلا نشیدوالا من دوجا پرسیدم ندا ...

چشم عزیرم😘انشالله که نتیجه بگیریم به کچل کردن نرسه😭😥

چشم عزیرم😘انشالله که نتیجه بگیریم به کچل کردن نرسه😭😥

نه فدات نترس

خودتم داری حتما

کل خانواده بزنید

اگه کسی خونتون میخابه یا شما میرید سر اونارم بگردید

من یکی زاپاس گرفتم اگه بچه ها از مدرسه گرفتن دوباره سریع بزنم زیاد نشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

مرسی عزیزم میرم از عطاری روغن نارگیل میخرم میزنم پتو ها رپ باید با اب جوش بشورم🥲؟

نه.ولی ی جایی بذار هوا بخوره.

منم بچه های دوستم اومدن ۲ روز خونه مون موندن.منم بغلشون کرده بودم.بعد دقت کردم رو موهاشون  چیزای سفیدی بود ک انگار شکر پاشیدن،با خودم گفتم بد بخت شدم گشتم ک بله مامان شپش تو سرم هست.

جالبه ب مادرشون گفتم نمیومد دنبالشون.بعدش من نگفتم شپش ک ناراحت نشن میگفتم توتو،خانومه میگفت ی نوع حجامت هست خون سرتو میخورن،یعنی از استدلال ش پوکیدم دیگه راه ندادم خونه مون

انواع چیزارو امتحان کردم.ی پیجی تو ایسنتا بود آرایشگره میگفت فقط روغن و شونه کردن.

نه.ولی ی جایی بذار هوا بخوره.منم بچه های دوستم اومدن ۲ روز خونه مون موندن.منم بغلشون کرده بودم.بعد د ...

چقدر جالبن بعضیا اصلن واسشون مهم نیست بچشونم راحت میزارن همه جا بره انقدر حرصم میگیره