2777
2789
عنوان

کسی درگیر این ویروس جدید شده

143 بازدید | 18 پست

وای یعنی از دیروز دارم میمیرم

بوی غذا بهم میخوره فقط دوست دارم فرار کنم برم دستشویی و گلاب به روتون…

حامله هم نیستم.مطمئنم

یکی گفت ویروس گوارشی جدیده

آره منم

حالم از فکر کردن به املت و تخم مرغ بهم میخورد

حتی از آشپزخونه ی تر تمیزمم که برق میزنه  هم بدم میومد  

هی میخواستم بالا بیارم‌اما نشد

امروز بهترم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته هس درگیرشم هنوزم ک هنوزه احساس ویار دارم ب همه چییییی یعنی حامله بشی راحتراز اینه خدا ...

وای دقیقا حس ویار   منم اونجور شدم  الان بهترم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
دو هفته هس درگیرشم هنوزم ک هنوزه احساس ویار دارم ب همه چییییی یعنی حامله بشی راحتراز اینه خدا ...

واقعا؟

از دیروز همه بهم میگن حامله ای

ترسیدم.ولی مطمئنم نیستم

چرا اینجوریه این ویروسه

من فقط دلم سبزیجات میخواد

آره منمحالم از فکر کردن به املت و تخم مرغ بهم میخوردحتی از آشپزخونه ی تر تمیزمم که برق میزنه هم بدم ...

اخ اخ دقیقا

الان داشتم قرمه سبزی میذاشتم

اینقد حالت تهوع گرفتم در و پنجره رو تو این سرما باز کردم اومدم اینور

نابودم

واقعا؟از دیروز همه بهم میگن حامله ایترسیدم.ولی مطمئنم نیستمچرا اینجوریه این ویروسهمن فقط دلم سبزیجات ...

منم فقط دلم سالاد شیرازی میخواد 

اونروزی با غذا  خودمو خفه کردم با سالاد   

چقد علائم شبیه همه

😮‍💨😖😖😖آره

تا چن روز چراغای آشپزخونه رو خاموش میذاشتم که فقط چشمم نخوره به آشپزخونه.   خیلی حس گندی بود.