sayehmo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 427 عنوان چرا بینیم بعد دوماه عمل خیلی بزرگههههه 146 بازدید | 14 پست بینیمو عمل کردم دکتر گفت بعد دوماه دیگه چسب نزن. از نیمرخ خوبه ولی از تمام رخ افتضاحه . خیلییییی بزرگه نوکشو که دیگه نگم خیلی بزرگه. چیکار کنم؟ 1403/08/22 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جواهری_در_قصر۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2142 ووووای منم دقیقا دوماههنوکش خیلییی بزرگه ،از رو به رو شبیه بادمجونه از نیمرخ کوتاه شده و خیلس سربالا ورمم اصلا نمیخوابه استرس داره میکشمم
دختر_کاپشن_صورتی عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 2750 عکس بزار... دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 16216 بینیتو چ سبکی عمل کردی؟اگ بینیت گوشتیه تا دوسال ورم داره اگ استخونی تا یکسال ورم داره و فرم اصلیش معلوم نمیشه
sayehmo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 427 ووووای منم دقیقا دوماههنوکش خیلییی بزرگه ،از رو به رو شبیه بادمجونه از نیمرخ کوتاه شده و خیلس سربالا ... دقیقا جدی تو خال. انگار چماقه.اصلا انگار اون روزیه که گچو دراوردم.امروز میخوام برم کلاس خیلی خجالت میکشم با این وضعقبلش دماغم عقابی بود ولی از جلو اینقد ضایع نبود. بخدا همون مدلی میموندم بهتر بودچیکار کنیم حالا
sayehmo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 427 بینیتو چ سبکی عمل کردی؟اگ بینیت گوشتیه تا دوسال ورم داره اگ استخونی تا یکسال ورم داره و فرم اصلیش مع ... نیمه فانتزی عزیزم. استخونی بود. انگار هیچ فرقی نکرده با روزی که گچو دراوردم
جواهری_در_قصر۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2142 دقیقا جدی تو خال. انگار چماقه.اصلا انگار اون روزیه که گچو دراوردم.امروز میخوام برم کلاس خیلی خجالت م ... ووای دقیقا منییی منم قبلش دماغم عقابی بود ولی از روبه رو قشنگ قلمی بود و خط کانتور داشت الان نصف صورتمو از روبه رو گرفتهدقیقااا ورمم مثل روز اوله که آتل برداشت من دوماه شده روم نمیشه چسب بردارم فقط خدا کنه درست شیم از روبه صورتم افتضاحهههه
sayehmo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 427 ووای دقیقا منییی منم قبلش دماغم عقابی بود ولی از روبه رو قشنگ قلمی بود و خط کانتور داشت الان نصف صور ... من خودم لاغرم دیگه بدتر.نمیدونم ورمه یا میخواد دیگه همینجور بمونهنمیدونم امپول بزنم اصلا کی بزنمما منم از روبه رو نازک و خوب بود
sayehmo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 427 تو خوبه دو ماهه من یک سال و سه ماهه پر ورمه امپول نزدی؟
sayehmo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 427 کورتن باید دکترت تزیق کنه بنظرت سر ۴ ماه بزنم اوکیه؟
جواهری_در_قصر۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2142 من خودم لاغرم دیگه بدتر.نمیدونم ورمه یا میخواد دیگه همینجور بمونهنمیدونم امپول بزنم اصلا کی بزنمما م ... آمپولو همون ماه اول میزنن منم نزدم میگن باید دکتر خودت تجویز کنه میترسم جای دیگه بزنی دیگه گردن نگیره ، آناهیلم بیشتر واسه کبودی و بخیست من بیست روز دیگه نوبت دارم برم ببینه ولی واقعا اون چیزی که میخواستم نشده کوتاه شده
sayehmo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 427 آمپولو همون ماه اول میزنن منم نزدم میگن باید دکتر خودت تجویز کنه میترسم جای دیگه بزنی دیگه گردن نگیر ... این دکتری که رفتم کارش خوب بود واقعا نمیدونم این چه وضعیه الان من دارم. خیلی اعصابم بهم ریخته. من دی ماه باید برم چکاپ ببینم چی میگه.