2777
2789

ما مستاجریم و هیچ سرمایه ای نداریم جز ماشین شوهرم و طلاهای من .تصمیم داریم با فروش اونا و وام مسکن ک حدود ۸۰۰ اینا میشه یه خونه یک و ۳۰۰ ،۴۰۰ تومنی بگیریم...فقط هم وام ب خونه های سند دار تعلق میگیره ...حالا اینجور خونه ها بیشتر سمت الهیه است و من به معنی وااااقعی دق میکنم اگر برم اونجا ...تمام دوستام ،کلاسام ،رفت و اند هام از همه مهم تر حرم اونور شهره ...و دیگه ماشینم نداریم و هزینه اسنپ هم خیلبیییی میشه ...

مجتمع های مسکونی ارزون ،یا خونه های سند دار نقلی به نظرتون کجا میشه یافت؟

الان ی مجتمع هست ته پنج تن اون برام باز قابل قبول تره تا الهیه ...

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

اره الهیه خیلی دوره خداییش 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مدتیه اومدم همین سمت شهرک غرب افسردی شدید و مشکل اعصاب گرفتم پام از همه جا بریده شد همه رفت و امد و دوست و مجلس و فلانم سمت حرمه 

خونه های مرکز ک بالای ۳ میلیارده ....همون حومه های نزدیک شهر باید بریم

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭
خونه های الهیه شیک تر هستن

شیک بودن دردمو دوا نمیکنه ...الهیه مث یه شهرک مرده و بی روحه جون نداره اصلا ....

ابرار رو میگی؟

اره 

چی بگم من خونه قشنگ بیشتر واسم ملاک هست تا بیرون خونه ..چون بیشتر وقتم تو خونه هست تا بیرون

منم بیشتر وقتا تو خونه ام از خدامه خونه هم خوب باشه ...ولی با پول ما چیزی دوا نمیشه فقط خونه ۵۰ متری میدن یا ۶۰ متری خیلی فرسوده ....

اونجا هم خوبه ... به نسبت از نظر امکانات بدک نیست من خودم شهرک صبا هستم بنظرم بدک نیست

کجاست صبا ؟میشه اطلاعات بیشتر بدین

کجاست صبا ؟میشه اطلاعات بیشتر بدین

مجتمع ابرار میشه پنجتن ۴۸

شهرک صبا میشه پنجتن۵۵ دقیقاً روبه روش 

بنظر من که بدک نیست اما همیشه همه میگن این جا مثل بالاشهر شده از نظر ساختمون سازی و اینا ( فکر میکنم یکی از دلیلش اینه که خونه هاش مهندسی ساخته شدن )

قیمتها هم به نسبت پنجتن۴۸ بالاتر هستش 

پارک و ایستگاه اتوبوس اینا داره ...

از همین نظرات میگم بدک نیست 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
مجتمع ابرار میشه پنجتن ۴۸شهرک صبا میشه پنجتن۵۵ دقیقاً روبه روش بنظر من که بدک نیست اما همیشه همه میگ ...

اره الان دیدم عالیه ولی مشکل اینه حتنا باید سند شیش دانگ باشه سند داره خونه هاش؟یا قولنامه اس

اره الان دیدم عالیه ولی مشکل اینه حتنا باید سند شیش دانگ باشه سند داره خونه هاش؟یا قولنامه اس

فکر میکنم سند دار باشن همه 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....