2777
2789
عنوان

دوست دارم زندگی رو

212 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ، در اکثر تاپیک ها همش استرس ، غر زدن ، ناله و....

عزیزان تو این شرایط بد اقتصادی و جامعه هم میشه آدم حالش خوب بود ، شاید بگین نفسش از جای گرم بلند میشه و...

سعی کنید از افق دیگه ای به زندگیتون نگاه کنید ، نمیخام حرفهای کلیشه ای بزنم ، ولی وقتی تنتون سالمه شما از چندین درصد آدمایی که هر روز میرن بیمارستان و خرج دوا و دکتر میکنن ، زندگی بهتری دارین ، اگه همسر سالمی دارین که سر کار میره جای شکر داره ، اگه فرزند سالمی دارین ، اگه سقفی روی سرتون هست ، اگه غذایی تو یخچالتونه ، اگه ماشینی زیر پاتونه و......

از داشته هاتون لذت ببیرن حتی اگه حداقلیشو دارین ، خیلی کم پیدا میشه کسی که تو زندگیش هیچ چالشی نداشته باشه ، اصلا حکم زندگی روبه رو شدن با همین چالش هاست ، و هیچ وقت حسرت کسیو که فقط ظاهرشو میبینیدو از هیچیش خبر ندارینو نخورین و با خودتون مقایسه نکنید .

(هفته پیش دخترخاله من بعد از 8 سال که روز در میان دیالیز میکرد و کلیه اش مشکل داشت پیوند کلیه کرد ، همین مسئله کل زندگیشو داغون کرده بود،بعد از عمل دیدمش اینقدر خوشحال بود که انگار تازه متولد شده   ، تا چیزی رو از دست ندی قدرشو نمیدونی، و امروز من میفهمم چقدر سلامتی واقعا نعمته و خداروشکر میکنم)

به زندگی پالس و انرژی مثبت بدین ، خداروشکر کنید که خیلی چیزایی که الان دارینو خیلی آدما ندارن، اگه یه مسئله بدی براتون اتفاق افتاد، سعی کنید با صبوری و انرژی خوب ، مدیریتش کنید.و کارهایی که همیشه جلو ذهنتون هست و انجام نمیدین مثل ورزش کردن یا مسافرت رفتن و ... بیارین تو برنامتون .

ببخشید زیاد شد ، زندگی کوتاهه ، امیدوارم به بهترین شکل ازش استفاده کنید .دوستتون دارم   

موافقم باهات

من چند وقته خیلی درگیرم

درگیر دفاع پروپوزالمم چون دانشجوی دکترا هستم و این چیز خوبیه ولی خب اونو نمیبینم سر دفاعم استرس دلرم

یه قسمت پروژم مونده نمیتونم وقت کنم کار کنم استرس دارم ولی خب من پروژه گرفتم و اینش خوبه

و دخترم ازم میخاد خیلی بازی کنم و ناراحت میشم ولی خب دختر سالم و زیبایی دارم که تمام عمر منه

پس هر مسیله ای جنبه مثبت و منفی داره

خودمون انتخاب می منیم از کجا بهش نگاه کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم باهاتمن چند وقته خیلی درگیرمدرگیر دفاع پروپوزالمم چون دانشجوی دکترا هستم و این چیز خوبیه ولی ...

دختر سالم و خوشگلت یه بمب انگیزه اس برای شما ، چه بهتر ازاین، نعمتی که خیلیا در آرزوشن ، امیدوارم با برنامه ریزی و انرژی خوب همه کاراتو مدیریت کنی ، وقتی برنامه داشته باشی به همه کارات میرسی و موفق باشی عزیزم

دختر سالم و خوشگلت یه بمب انگیزه اس برای شما ، چه بهتر ازاین، نعمتی که خیلیا در آرزوشن ، امیدوارم با ...

سعی میکنم حالمو خوب نگه دارم

چون واقعا دست خود ادمه

ولی بعضا از دستم درمیره

فردا دفاع پروپوزالمه

میشه برای تصویب شدنش با انرژی خوبت دعا کنی؟؟

ممنونم عزیزم

سلام عزیزدلم یادمه شما حس ششمم بودین

هنوزم به سوالا جواب میدین اگه بپرسم؟🥲✨

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋