سلام دوستان ، در اکثر تاپیک ها همش استرس ، غر زدن ، ناله و....
عزیزان تو این شرایط بد اقتصادی و جامعه هم میشه آدم حالش خوب بود ، شاید بگین نفسش از جای گرم بلند میشه و...
سعی کنید از افق دیگه ای به زندگیتون نگاه کنید ، نمیخام حرفهای کلیشه ای بزنم ، ولی وقتی تنتون سالمه شما از چندین درصد آدمایی که هر روز میرن بیمارستان و خرج دوا و دکتر میکنن ، زندگی بهتری دارین ، اگه همسر سالمی دارین که سر کار میره جای شکر داره ، اگه فرزند سالمی دارین ، اگه سقفی روی سرتون هست ، اگه غذایی تو یخچالتونه ، اگه ماشینی زیر پاتونه و......
از داشته هاتون لذت ببیرن حتی اگه حداقلیشو دارین ، خیلی کم پیدا میشه کسی که تو زندگیش هیچ چالشی نداشته باشه ، اصلا حکم زندگی روبه رو شدن با همین چالش هاست ، و هیچ وقت حسرت کسیو که فقط ظاهرشو میبینیدو از هیچیش خبر ندارینو نخورین و با خودتون مقایسه نکنید .
(هفته پیش دخترخاله من بعد از 8 سال که روز در میان دیالیز میکرد و کلیه اش مشکل داشت پیوند کلیه کرد ، همین مسئله کل زندگیشو داغون کرده بود،بعد از عمل دیدمش اینقدر خوشحال بود که انگار تازه متولد شده ، تا چیزی رو از دست ندی قدرشو نمیدونی، و امروز من میفهمم چقدر سلامتی واقعا نعمته و خداروشکر میکنم)
به زندگی پالس و انرژی مثبت بدین ، خداروشکر کنید که خیلی چیزایی که الان دارینو خیلی آدما ندارن، اگه یه مسئله بدی براتون اتفاق افتاد، سعی کنید با صبوری و انرژی خوب ، مدیریتش کنید.و کارهایی که همیشه جلو ذهنتون هست و انجام نمیدین مثل ورزش کردن یا مسافرت رفتن و ... بیارین تو برنامتون .
ببخشید زیاد شد ، زندگی کوتاهه ، امیدوارم به بهترین شکل ازش استفاده کنید .دوستتون دارم