2777
2789
عنوان

دلم گرفته

79 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا با هر مردی که طرف صحبت میشم چه فامیل و اشنا چه غریبه فکر میکنه عاشق چشم و ابروشم یه جوری رفتار میکنن انگار میخوام باهاشون ارنباط بگیرم رفتارشون عوض میشه نکبتای هَوَل😒😒

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوپری هست اینجا یه پیرمرده نمیدونم چرا وقتی مم میرم مغازش منو می بینه ناراحت میشه اخم میکنه.مگه من چیکارش کردم😭😭

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
یه سوپری هست اینجا یه پیرمرده نمیدونم چرا وقتی مم میرم مغازش منو می بینه ناراحت میشه اخم میکنه.مگه م ...

دقیقا مشکل منم همینه طرف فکر میکنه مثلا میخوام زن و زندگیشو از هم بپاشونم یهجوری رفتار میکنه انگار مزاححمم نه والا از ریخت همشون بیزارم خودم شوهر و زندگی دارم 😑😒 اصلا دیگه با هیچکس حرف نمیزنم😭😭😭

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
دقیقا مشکل منم همینه طرف فکر میکنه مثلا میخوام زن و زندگیشو از هم بپاشونم یهجوری رفتار میکنه انگار م ...

میفهممت.بیخیال باش عزیزم.بعدم اینکه به خودت تلقین‌نکن که الان طرف با من اینجوری رفتار میکنه.هرجوری میخوان رفتار کنن شما خودت باش .باوقار .

اصلا اهمیتی به هیچکس نده دلت نگیره گلم مردم خیلی عوض شدن این روزا

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...