2777
2789
عنوان

میگن نی نی سایتی ها

226 بازدید | 23 پست

دعاشون میگیره.میشه دعا کنین شوهرم یه کار بهتر و راحت‌تر با درآمد بیشتر پیداکنه؟

و یه صلوات به این نیت میفرستین ؟طفلی کارش سنگینه صابکارشم آدم خسیس و بدیه خیلی اذیت میکنه ازخدابیخبر حق کارگرو نمیده.به سختی داریم زندگی رو میگذرونیم😔

اگه فرستادین لایک کنین تا منم براتون دعاکنم و صلوات بفرستم 

اولین باره تو این چندسال اینجا میخوام دعام کنین.الهی همتون حاجت روا بشین🤲

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته دعاشون میگیره

در حق من گرفته....خدارو شکر

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

متوسل شو به امام رضا ....سوره واقعه هرشب بخون ... انشاالله یه کار خوب گیرش میاد

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

متوسل شو به امام رضا ....سوره واقعه هرشب بخون ... انشاالله یه کار خوب گیرش میاد

سوره واقعه رو هر شب بین نماز مغرب و عشا میخونم .ممنونم براتون دعا کردم و صلوات فرستادم براتون

ان شاالله عزیزم

الهی همیشه پُرروزی و پربرکت باشید🤍🌱

🤍 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 🤍

💜 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 💜

🤍 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 🤍

💜 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ 💜

❤️🤍PEGAH🤍❤️
ان شاالله عزیزمالهی همیشه پُرروزی و پربرکت باشید🤍🌱🤍 اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّل ...

فداتون بشم.ممنونم.الهی آمین

🤲انشالله همیشه حاجت روا باشین