نظرای خانمها توی تاپیک دیشب،کنجکاوم کرد که ازتون بپرسم ⁉
شیر خشک _یا _ شیر مادر؟
لطفا بنفع هردو طرف👼👱 نظر بدید
هم مادر👱
هم بچه👼
مادر بخاطر سلامتی،بچه،اندام،روحیه و... بهتره کدوم مدلو انتخاب کنه♨
با تچکر🙂
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به نظرم فقط شیر مادر البته دختر من متاسفانه داره شیر خشک میخوره.😔
چرا شیر خشک خرزهر جان؟
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
شیر مادر اولا اولین شیری که به بچه میدی همون واکسن کودکه چوندباعث میشه از بیماری هایی مثل اسهال و عفونت و بیماریهای باکتریایی جلوگیری کنه و اینکه تا دوسالگی بهتره با شیر مادر تغذیه بشه چون وقتی بزرگ شد کمتر به مواد غذایی حساسیت داشته باشه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من بخيهاي سزارينم عفونت کرد انقدر چرک خشک کن زدم و خوردم شیرم خشک شد وگرنه شیرم خوب بود دوست داشتم 1 ...
چقدر سخت😔
شمابچه هاتونو2سال تمام شیردادین؟ تویع تاپیکی میگفتن اگه دوسال شیرندی حق بچه به گردنت میمونه😓یعنی م ...
این حرفا چیه عزیزم پس نه ماه که تو شکمت بوده مواظبشون بودی چی اونا حساب نیست توروخدا این حرفای من دراری گوش نده تو کدوم قرآن و احادیث همچین حرفی اومده؟
شیر مادر به اضافه شیر خشک .اندام رو که بیخیال. شیر مادر برای بچه عالیه گاهی بچه گرسنه میمونه که شیرخشک کمک میکنه من دو تا بچه ام رو دو سال و 4 5 ماه شیر دادم درواقع تا وقتی که شیر خودبخود کم شد و قابل خشک شدن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
شمابچه هاتونو2سال تمام شیردادین؟ تویع تاپیکی میگفتن اگه دوسال شیرندی حق بچه به گردنت میمونه😓یعنی م ...
خوب حتما یه مشکلی پیش اومده که ندادی مثلا گاهی بچه سینه رو نمی گیره یا برای مادر مشکلی پیش میاد که کیفیت شیر ازبین میره چرا خودت رو ناراحت میکنی عزیز
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله