2777
2789

سلام‌صبح بخیر دوستان 

خب از لاک ناخن شروع کنیم‌ من هفته پیش کاشت زدم زرشکی شاین حالا بنظرتون برم عوض کنم‌یا همین خوبه ‌‌؟

استایل هم چند نمونه انتخاب کردیم‌ ۱ _دامن چرم و چکمه پاشنه دار ساق کوتاه و بافت ۲_یک لباس بلند دنباله دار با کفش اسپرت۳_بافت بلند با چکمه ساق کوتاه‌ ۴_دامن لی زغال سنگی با پیراهن سفید و کفش اسپرت ۵_بارونی با شلوار چسب مشکی و چکمه .

اگه شما هم‌ایده ای لباس دیگ‌ای داشتید ممنون‌میشم‌کمک کنید.

چه چیزهایی با خودم ببرم ؟چه اکسسوری های استفاده کنم و...؟

لابد با همه اینا قراره گرگم به هوا بازی کنین تو بدویی داماد پشت سرت 🫠

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من مجردم میشه نظر بدم خاله؟ 🥺😂 

به نظرم رنگ لاکتو عوضی کن فرمالیتتون نمیشه یکم رمانتیک تر باشه؟ خیلی لباسای قشنگ تر و ملیح تر میشه بپوشی چون داری هزینه میکنی و یک باره بهترین خودت باش حیفه

و در آخر مبارک باشه عشقتون پایدار خوشبخت بشی عزیزم 🌷

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چادر مسافرتی ببر برای تعویض لباس

خوراکی و چای ببر که حسابی انرژی میگیره عکاسی

یه گل سر یا گیر خوشکل ببر

کلاه ببر یکی دو مدل هم برای خودت هم همسرت اصولا مزون داره برای کرایه

دسته‌گل تم پاییزی بگیر

موهات ساده باشه و باز یا کرلی

عینک آفتابی دوتاتون

برا عزیزم مدل لباس گوشواره و گردنبند خودشو بگیر از مزون

حتما به دستات و گردنت ضدآفتاب بزن کثمن بعد فرمالیته کلا دستام سوختن وحشتناک 

مبارکه 

به نظرم رنگ لاک رو عوض کن رنگی بزن که به هر لباسی میخوای بپوشی بیاد

بعد درمورد لباس اینو باید ببینی کجا میرید که کدوم لباس بگیم مناسب تره

اکسسوری هم چیزی که من دیدم گل و کلاه بردن حالا اینام با توجه به کاری که میخواهید داره به نظرم برو با فیلمبردار فرمالیته صحبت کن اون به محیط که میرید اشناس به طبق اون میگه باید ها و نباید ها رو

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من مجردم میشه نظر بدم خاله؟ 🥺😂 به نظرم رنگ لاکتو عوضی کن فرمالیتتون نمیشه یکم رمانتیک تر باشه؟ خیل ...

جرا ک نشه عزیزم 🤭

مثلا چه رنگی بزنم ؟چه لباسی بپوشم‌ خب چون فرمالیته باید آدم راحت باشه 

عزیزم من بیشتر تو فرمالیته دیدم که لباس عروس میپوشن لباسای اینطوری برا عکسای اسپرت هست.بازم هرجور خو ...

لباس عروس ک برای عروسی دیگ‌ فرمالیته باید اسپرت و مجلسی ساده باشه وگرنه ک همون میشه فرمالیته عروسی 

جرا ک نشه عزیزم 🤭مثلا چه رنگی بزنم ؟چه لباسی بپوشم‌ خب چون فرمالیته باید آدم راحت باشه

یه رنگ ملیح مثلا صورتی طور به رنگ صدف ناخن عروسی دیگه همه چی باید ملیح باشه عین فرشته ها ☺️✨

چادر مسافرتی ببر برای تعویض لباسخوراکی و چای ببر که حسابی انرژی میگیره عکاسییه گل سر یا گیر خوشکل بب ...

اره چادر مسافرتی تو لیستم هست تازه میشه عکسایی قشنگی هم‌گرفت باهاش

چایی و نااار هم‌میبریم‌ براشون(بنظرتون زشته خودمون غذا درست کنیم‌ببریم‌یا از بیرون بگیریم براشون)

کلاه چه مدلی بردارم؟ 

تقتقی ساده مربهی رنگ‌‌ لباسم‌ خوبه ؟

دسته گلم‌سفارش دادم

اکسسوری هم‌خودم‌چیزهای ظریف و قشنگی دارم برای ضد آفتابم ک پاییز سرده پوستم‌ نمیسوزه .

یه رنگ ملیح مثلا صورتی طور به رنگ صدف ناخن عروسی دیگه همه چی باید ملیح باشه عین فرشته ها ☺️✨

هلویی بزنم‌ با فرنچ‌یا ساده ؟

لباسم دقیقا مثل همینا دنباله داره جنسش حریر با با طرح برگ‌های پاییزی بنظرت قشنگه؟

هلویی بزنم‌ با فرنچ‌یا ساده ؟لباسم دقیقا مثل همینا دنباله داره جنسش حریر با با طرح برگ‌های پاییزی بن ...

به نظرم به دستت بستگی داره اگر سفیدی هلویی اگر سبزه طوری فرنچ بزن میتونی طرح دارم باشه مثلا بگی گل های ریز سفید بزنه روش زمینش ساده باشه انقد قشنگ میشههه

ببین اینجوریم قشنگه ولی خیلی سادس بگو یه گلی چیزی روش بزنه

اره اون لباسی که گفتی هم خیلی قشنگه به نظرم میخوای پاییزی باشه میتونی نارنجی هم بزنی لاکتو پاییز طور مثلا ولی همون ملیح قشنگ تره به نظرم باز به رنگ لباستم و رنگ پوستتم بستگی داره

کفش هم چکمه قشنگه ولی حیف پاهات نیست تو عکسا دیده نشه؟ پس ناخن های پاتم اوکی کن چند تا عکسم با پای لخت بگیر دامنتو بگیر بالا که پاهات بیفته خیلی قشنگ میشه بعدم چکمت سنگین نباشه چون اذیت میشی