2777
2789

سلام خانما

برا خودتون یا اطرافیانتون پیش اومده چنین مشکلی؟

مثلا حس خزش: یهو قشنگ بفهمی ک یه حشره رو پات حرکت میکنه، بعد دست بزنی که بره.... وقتی نگا میکنی میبینی چیزی نیست!!

توهم بینایی: انگار یه سوسک یا هر حشره دیگه ای، داره رو دیوار یا زمین حرکت می‌کنه، تا نگا کنی میبینی اشتباه دیدی و چیزی نیست!!

الان حدود یه ماهه اینجور شدم

۳۲ سالمه

توهم شنیداری فقط یبار برام پیش اومده ک انگار دیدم همسرم داره صدام میزنه، رفتم کنارش گفتم بله.... گفت من صدات نزدم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتی مواردی خیلی عادی هستن و ممکنه برای خیلیا پیش بیادچیز عجیبی نیست😶

چرا من تا الان فکر کردم عجیبه؟؟

آخه تجربه ای نداشتم قبلا

ولی خب بنظرم تا حدی طبیعیه

همینکه گاهی مثلا طی یه شب، پنج شش بار بخاطر همین حس خزش بیدار بشی، طبیعی نیست

البته نه هر شب

یه شب بود کلا حس خزش داشتم

اما توهم بینایی چند وقتیه روزانه دارم، بعضی روزا فقط یه بار

.... بعضی روزا چندبار..

اره برا من زیاد پیش میاد حتی موجودات غیر ارگانیک میشنوم و میبینم 😑

خب دکتر رفتین؟

تو نت میزنم میگه دخانیات و.... اما من علاوه بر اینکه خودم اهل هیچی نیستم، خانواده خودم و شوهرم هم اهل هیچی نیستن

گاهی خزش و بینایی برام پیش اومده ولی شنیداری رو یادم نمیاد

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چرا من تا الان فکر کردم عجیبه؟؟آخه تجربه ای نداشتم قبلاولی خب بنظرم تا حدی طبیعیههمینکه گاهی مثلا طی ...

عزیزم واسه منم خیلی خیلی اتفاق میفته

واقعا چیز نگران کننده ای نیست

اصلا بهش فکر نکن

یه حالت کاملا طبیعیه و واسه همه پیش میاد گلی🌹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️