2777
2789

من پشت کنکورم و اصن نمیرسم خیلی درس بخونم زیادم ک میخونم سرم دردمیگیره ، ازینطرف کارِخونه خستم کرده شوهرم قبلنا حداقل اکثره کاراشو تو خونه خودش انجام‌میداد الان ک اونم دانشگا میره و درس میخونه ینی جورابشم جابجا نمیکنه ک هیچ تازه توقعه تقویت شدنم داره میگه درس میخونم سرکار میرم فلان کارارم انجام میدم دیگ نمیتونم تو خونه کار کنم منم خب چقد بشور بساب تازه غذای شب مونده هم نمیخوره تازه باید باشه واقعا نمیرسم‌ 🤦‍♀️بااین وضع بم فشار‌میاد برا درس ،، بااین حالم باز میخونم چون هدفم دانشگاس و‌اینکه حداقل قبول شدنم یه کم ازین تنهاییه غربت دربیام ...کسی هس اینجا شرایطش‌مشابه من باشه؟چطو میرسید ب همه ی کاراتون‌میشه راهنماییم‌کنید توروخدا

یه تنوعه دیگهمگه چقدر خونه کار داره؟ 

یه غذاعه یه جارو 

یه رخت شستن و ظرفا 

سر جمع یک ساعت تا دوساعت در طول روز 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

روی غذای تازه زیاد تمرکز نکن در حد توان انجام بده 

یا موادشو قبلا آماده کن بزار فریزر تا سریع درست شه 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون سالی که عروسی کردم داشتم برای کنکور ارشد آماده میشدم 

کار خونه اول زندگی که زیاد نیست اخه چرا عاصی بشی بچه نداری که خونه رو کثیف بکنه ده روز یکبار خونه رو جارو بزن کلا در طول روز به جز ظرف شستن و آشپزی چه کاری داری ؟اونم ظرف دو نفر چقدر مگه میشه 

یه تنوعه دیگهمگه چقدر خونه کار داره؟ یه غذاعه یه جارو یه رخت شستن و ظرفا سر جمع یک ساعت تا دوساعت در ...

اخه واسه من ک درس میخونم سخته پشت کنکورم هستم میخام امسال قبول شم ... شوهرم جدیدا یه بشقابم جابجا نمیکنه درس میخونه چیزی‌میخاد همش صدام میزنه فلان چیزو برام بیار اب بیار میوه بیار بعد حالا خودش درس میخونه بخدا پنبه میزاره تو گوشش صدا پشه م ب گوشش‌نرسه

اخه واسه من ک درس میخونم سخته پشت کنکورم هستم میخام امسال قبول شم ... شوهرم جدیدا یه بشقابم جابجا نم ...

خب دیگه اون کار خونه نیس شوهرت تنبل شریف داره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من همون سالی که عروسی کردم داشتم برای کنکور ارشد آماده میشدم کار خونه اول زندگی که زیاد نیست اخه چرا ...

وسواسم من مشکلم همینه ک یذره کثیفی‌یا یه خورده گرد و‌غبار تو خونه باشه اذیت میشم سر همین اذیت میشم اصن

وسواسم من مشکلم همینه ک یذره کثیفی‌یا یه خورده گرد و‌غبار تو خونه باشه اذیت میشم سر همین اذیت میشم ا ...

منم همین بودم درسی خوندم

روزی ۱.۵ ساعت صبح وقت بزار

۱ ساعت عصر برای خونه

نیم ساعت دوش بگیر ب خودت برس

الانم باید خواب میبودی

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
خدا کمکمون کنه🤦‍♀️روزی چن ساعت میخونی؟

من ساعت ۶ بیدار میشم بچه هام تا نه می خوابن سه ساعت می خونم بعد براشون صحونه میدم بازی میکنم ناهار درست می کنم ناهار می خوریم ظرفا رو می‌شورم بچه ها می خوابن منم یه ساعت می خونم دوباره رسیدگی به بچه ها وشام و ظرف شدن و ... تقریبا روزی ۳ یا ۴

قانعش کن غذا شب رو بخوره وگرنه کارات خیلی سبک میشه دونفر باشید ریخت پاش ندارید فقط ی روز درهفته تم ...

نمیخوره بخدا تازه درسم  میخونه توقع داره دم ب دیقه بدم خوردش انرژیش نیفته 🤦‍♀️🤦‍♀️خستممممممم