2777
2789
عنوان

دلم میگیره وقتی میبینم

160 بازدید | 19 پست

وقتی میبینم خیلیا تایپیک میزنن شوهرمون پول نمیده یا فقیره یا نداره و خانوما دخترا 

لطفا یاد بگیرید بخدا هر انسانی خودش باید به فکر احتیاجات و رفاه و رفع کمبودهاش باشه خودتون کار کنید پول دربیارید مجبوره پارتنرتون نباشید ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاااری خب

اینهمههههه کار هست من دختر ۱۶ساله میشناسم دوشیفت میره سرکار البته نه از روی خوشی و سرگرمی باباش فوت شده مامانش سرطان داره باید خرج خواهر و برادرشو دربیاره ... شنیدین میگن کار عار نیست 

جدی نیست ولی خانوما یجا باید از کار کردن عقب بکشن 

جایی که تو محیط کار از نظر جنسی و‌اینا احساس امنیت نکنن منظورم خیلی جدیه 

وگرنه تو ایران تو بیشتر دستگاها به خانوما خیلی توهین میشه 

اینهمههههه کار هست من دختر ۱۶ساله میشناسم دوشیفت میره سرکار البته نه از روی خوشی و سرگرمی باباش فوت ...

عزیززم چه غمگین😔😔😔منم خیلی دلم میخواد کار کنم ولی خب دوتا بچه دارم و توی خونه هستم  هنرمندم هستم ولی موندم چیکار کنم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عه خب من با اینک بچه دارم چ جوری پول دربیارم؟شوهرم خسیس نیس داشته باشه هم میده ولی فعلا نمیتونه

ببین میتونی بچتو بدی مامانت نگه داره یا مادر شوهرت یا خواهرت یا اصن شوهرت یا بزاریش مهد اگه سنش برسه من تو فامیل میبینم خانوم بچه هاشو میسپره دست مامانش میره که کار ارایشگری یادبگیره  اصن مامان خودم خیاطی بلده کفش بافی کیف بافی با مهره ... حتا یه پتو با کاموا از این چهل تیکه ها بافت میگمش خب‌ادم حسابی با چیزایی که تو بلدی  کلی میتونی کار کنی پول دربیاری میگه نه حوصلم نمیکشه 

خیلی ها شرایطش رو ندارن وگرنه انجام میدادن

بخدا شرایط هیچی از اول فراهم نیست خب تنها چیزی که بنظرم یه خانومو یا یه دخترو میتونه از کار کردن باز داره یه ادم سخت گیرو مستبد تو زندگیش باشه که کنترلش کنه میتونه پدرش باشه میتونه شوهرش باشه 

چه خوبببببب چه شاخه ای از هنر؟

عکاسی بیشتر 

نقاشی و شماره دوزی هم بلدم

و در حد خودم شیرینی پزی

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻