2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارکنم دندونمو

123 بازدید | 18 پست

یک خریتی کردم چون بیمه تکمیلی بودیم وقیمتامناسب بودرفتم یکی ازدندونامو که عصب کشی کرده بودم  روکش کردم تاالان ۳بارروکششو عوض کردم پدرموهنوزداره  درمیاره دیگه رومم نمیشه  به شوهرم بگم درددارم ومیخام برم پیش یک متخصص مطمئنم باهام دعوامیکنه  وپول نمیده برم جایی غیرازاون جاهاییکه قراردادبابیمه امون دارن 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
بنظرم بکش اگر دندون آخر دندونی چند بار دستکاری شده فکر نکنم بدرد بخوره

نمیشه متاسفانه دندون پنجمه بالا نمیتونم هروقتم نخ دندونم میکشم کلی دردمیکنه وخون میادلثم  دلم میخادیک تیکه طلاموبفروشم برم یواشکی درستش کنم ولی میترسم شوهرم بفهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یک دکتر مشورت کن فکر کنم عفونت داره که خون میاد

آره فک میکنم گیرغذایی وعفونت داره فقط نمیدونم شوهرموچیکارکنم

آره فک میکنم گیرغذایی وعفونت داره فقط نمیدونم شوهرموچیکارکنم

این جور مواقع حالش خوب بودنی 

دستت بزار رو دندونت  غذا نخور 

چند روز مداوم بدون حرف بزار ببینه خودش 

آخ واخ کن  اصلا هم نگو همون دندون 

رفتی دکتر دکتر عکس گرفت ارام به دکتر بگو 

کاش بتونی بکشی ایمپلنت کنی

یا از در اینکه بیا بریم سر دکتر اینهمه پول بیمه تکمیلی دادیم دندونم چرک داره 

غلط کرده درست نکرده 

اینهمه تو زحمت می‌کشی کار می‌کنی پول بیمه میدی 

بعد دکتره کار انجام نمیده 

باید دندون منو مجانی درست کنم و فلان 

این جور مواقع حالش خوب بودنی دستت بزار رو دندونت غذا نخور چند روز مداوم بدون حرف بزار ببینه خودش آخ ...

دندونم سالم بوداشتباه خودم بود اینقدم دکتر تراش داده نمیدونم بشه درستش کردیانه اشتباه کردم پیش دکترخودم نرفتم  تاالان هروقت رفتم این کلینیکای بیمه یک دندونموخراب درست کردن  

یا از در اینکه بیا بریم سر دکتر اینهمه پول بیمه تکمیلی دادیم دندونم چرک داره غلط کرده درست نکرده این ...

اتفاقادفعه دوم که روکشموعوض کردمجانی درست کردچون اشتباه خودش بود ولی بازم بددرست کردخاک توسر من ۳تادندونموپیش متخصص روکش کردم اینقداذیت نشدم که این دندونم اذیتم کرد 

ربطی به جا نداره

ازکجاپس آدم اطمینان کنه تواین گرونیاآین بهترین گزینه بود برای درست کردن دندونام وگرنه شوهرم بسختی پول میده