2777
2789
عنوان

چند وقته اومدم قهر

242 بازدید | 24 پست

با شوهرم خیلی مشکل دارم بعد تا الان نه یه زنگی زده نه یه پیامی حالا مادر شوهرم زنگ زده اگه برگردی پسرم درست میشه اگه نه خداحافظ گوشیو قطع کرد 

ایندفعه بگه میخوام بگم بریم مشاوره ببینیم اون چی میگه بنظرتون میاد یا لج می‌کنه طلاق میده 

اینم بگم بزرگترین مشکلم مادر شوهرم و بچه ننگی شوهرمه

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرو که نمیشه جدا کرد،یکم سیاست داشتی پا نمیشدی بیای قهر که پسره بگه حق با مامانم بود،دو جا کوتاه میومدی یکم با مامانه کنار میومدی شوهرتم خجالت میکشید میرفت به مادرش میگفت رفتارت به زنم اشتباهه، با شوهرت سره مادرش که نمیتونی بجنگی

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

نگران نباش عزیزم طلاق دادن به این راحتی نیست 

بد به دلت راه نده برا هرکسی این اتفاق ممکنه بیفته 

به حرف مادرشوهرتم توجه نکن از مشاور وقت بگیر با همسرتم تماس میگیره دوتایی در حضور مشاور حرفاتونو بزنین و مشکلتونو حل کنین

مادرو که نمیشه جدا کرد،یکم سیاست داشتی پا نمیشدی بیای قهر که پسره بگه حق با مامانم بود،دو جا کوتاه م ...

کم تلاش نکردم عینه بچه هفت ساله است تازه باردارم هستم اما دریغ از یک پیام 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

مادرشوهر من زن خیلی خیر خواه و بی آزاری هست ولی با دلسوزی بیجا همیشه دردسر بوده کاراش .... همش اظهار نظر می‌کنه و باعث دعوای ما میشه ... من بهش مستقیم گفتم هیچ کاری نداشته باشه. گوش نمی‌ده ک

نگران نباش عزیزم طلاق دادن به این راحتی نیست بد به دلت راه نده برا هرکسی این اتفاق ممکنه بیفته به حر ...

بد به منو مامانم توهین کردن شوهرم هر چی راز شخصییییی که گفته بود به گور میبرم گفت خیر سرش داره بابا میشه

منم اومدم قهر . یک هفتس. اونم ن زنگ ن پیام . موقع قهر خیییلی عصبی میشه ،، هیچی نمیخوره ،، ولی یک زنگ ...

بچه داری؟

مادرشوهر من زن خیلی خیر خواه و بی آزاری هست ولی با دلسوزی بیجا همیشه دردسر بوده کاراش .... همش اظهار ...

خب ببین تو شخصی ترین چیزا دخالت می‌کنه تعداد رابطه مارو میشمرد 

حامله ای؟

اره