2777
2789
عنوان

بچه ها من بدبختم

393 بازدید | 11 پست

تاپیکامو بخونید متوجه میشید میخوایم جدا بشیم ، شوهرم گفته درخواست میدم ولی نداد حالام زده زیرش ، بهش پیام داد دیشب ی کار مهمی داشتم باهاش ولی جواب نداد بعد به مامانش پیام دادم چون کارم واجب بود ولی اونم جواب نداد 

بچه ها نه میاد درخواست بده نه میاد مشکلاتمونو حل کنیم ، کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم 😔 

از طرفی هم وابسته ش هستم 😔

بچه ها کسایی که حس ششم هستن ، ب نظرتون شوهرم پیام میده ؟ دوسم داره یا نه ؟ 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هرچی بیشتر بری سمتش ازت دور میشه 

خودتو قوی کن قوی نشون بده بذار اون بترسه ک داره از دستت میده 

توهم پیام نده ولشون کن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بنظرم هرچی بیشتر بری سمتش ازت دور میشه خودتو قوی کن قوی نشون بده بذار اون بترسه ک داره از دستت میده ...

پیام نمی‌دم ولی دلم آروم و قرار نداده

اصلا باورم نمیشه 😔

پیام نمی‌دم ولی دلم آروم و قرار ندادهاصلا باورم نمیشه 😔

خداکمکت کنه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏