2777
2789

خانومای متاهلی که به دختر هایی که یکم سنشون رفته بالا تیکه میندازید   لطف کنید دیگه هیچوقت نیاید تو نی نی سایت بگید برای حل شدن فلان مشکل ما دعا کنید اصلا شما هایی ک اینطوری هستید برا چی دعا میکنید ؟ شما اگه به خدا اعتقاد داشتید میدونستید که هر اتفاقی که میفته خدا هم درش دست داره ،و هزار تا دلیل دیگه ام براش وجود داره 

خدایا خودمو به تو سپردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سنم کمه و کسی به من تیکه ننداخته ولی بار هادیدم آدمای مختلفی که خودشون یه چیزی و دارن یا حتی خودشون ندارن و اطرافیانشون دارن و تو سر بقیه میکوبن   حتی یکی که بچه دار نمیشه همش به روش میارن ک شوهر فلانی انقد براش خرج کرد ک بچه دار شن    یا به یکی که بچه دختر میخواد یا بچه پسر میخواد هی تیکه میندازن   اگه خدای ناکرده خدا اون بچه رو ازتون بگیره مگه قدرت اینو دارید که پسش بگیرید ؟؟

خدایا خودمو به تو سپردم.