2777
2789

بحث خانواده شد گفتم من یکم با خانوادم مشکل دارم اونم گفت آره منم مشکل دارم و چرت و پرتا و منم زدن اونوقت بابای من از موهام گرفته پرتم کرده بم گفته ج.. ده ببارم پرتم کرد توی کتابخونه بدترین حرفارو شنیدم

این پسره میگه بابام گفت بالا چشمت ابروعه چند ماه گریه میکردم اصن مردونگیش رفت زیرسوال

چ چیزاییو من تحمل کردم و زنده موندم... مردم واقعا سوسولن

😂😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای منم امروز سر نمرات مستمر داشت تیکه مینداخت بهم بعد گفتم مگه کسی از شما نظر خواست بهش برخورد هی ...

ولی حرفت بد بوده🥲پدرا اکثر وقتا به بچه هاشون تیکه میپرونن ولی زشته جواب پدرو داد

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

😂😂😂همینو مادرش مثل سگ میزده چون پدرش گفته بالا چشمت ابروعه روحیش آسیب دیده😂😂

ن گفت منم کتک خوردم فهمیدم تو بچگی در اثر شیطونی دستشو پیچوندن اونوقت بابای من تو ۱۸ سالگی پرتم کرد از خونه بیرون

ولی حرفت بد بوده🥲پدرا اکثر وقتا به بچه هاشون تیکه میپرونن ولی زشته جواب پدرو داد

همیشه ی خدا منو مقایسه میکنه با خواهرم میگه میگه خواهرتو ببین چقدر زرنگه

میبینه من تلاش میکنم میخونم میگه تو کجا میخونی ۲۴ساعت سرت تو گوشیه💔🥲

همیشه ی خدا منو مقایسه میکنه با خواهرم میگه میگه خواهرتو ببین چقدر زرنگهمیبینه من تلاش میکنم میخونم ...

قبول دارم مقایسه واقعا خیلییی بده ولی تا میتونی جلو دید بابات نباش بهتره

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.