2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همون دلیلی که پسرا میرن دخترا رو عاشق میکنن و .... ازدواج نمی‌کنند ،! 

شخصیت های ضعیف دختر و پسر نداره خو 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

به همون دلیلی که پسرا میرن دخترا رو عاشق میکنن و .... ازدواج نمی‌کنند ،! شخصیت های ضعیف دختر و پسر ن ...

ن این دیگه اخرشه بابا  خاستگارم ۵ سال با یه پیر دختز ۴۰ ساله  رابطه داشته  مثلا خاسته صداقت نشون بده بهم گفته  منم واقعا نتونستم درکش کنم ردش کردم

ن این دیگه اخرشه بابا خاستگارم ۵ سال با یه پیر دختز ۴۰ ساله رابطه داشته مثلا خاسته صداقت نشون بده ...

خو نیازشون رو بر طرف میکردن 

هرچند که می‌دونم چی میگی  و .....

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

لحنت درست نیس حرص نخور به خودت بگونه من چه

من قبلا اصلا برام نبود ولی الان توی شرایطش قرار گرفتم خاستگارم ۲۹ سالشه مثلا خاست صداقت نشون بده  بم گفت با یه زن ۴۰ ساله ۵ سال بوده 

تایپیک قبلیمو بخون میفهمی 😶🙄 طرف خاستگارمه با یه زن ۴۰ ساله ۵ سال بوده

طرفت آدم نبوده یا اون زنه یه چیزی داشته که شاید امثال منو شما نداریم اون زن مقصر نیست خاستگار شما چشم داره 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
من قبلا اصلا برام نبود ولی الان توی شرایطش قرار گرفتم خاستگارم ۲۹ سالشه مثلا خاست صداقت نشون بده بم ...

تو چه شرایطی قرار گرفتی 

چه ربطی داره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

طرفت آدم نبوده یا اون زنه یه چیزی داشته که شاید امثال منو شما نداریم اون زن مقصر نیست خاستگار شما چش ...

نبابا چه ساده ای دختره زنهههه مقصر نیست با ۴۰ ساااال سن مگه بچس؟؟؟