2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز میگف یکی از بچه ها دیر اومدع خانم گفته اگه چند بار دیگه دیر بیای اخراجیدیدم آروم میگف کاش منم ...

بعضیا میگن اینو بچه بترسه از خانومش حساب ببره 

فکر میکنید واقعا جدی میگه؟؟

منتها معلم خواهر زادتون از راه بدی داره وارد میشه و ....

میشد یه جور دیگه بچه ها رو تابع قوانین کنه نه با ترس

حالا از مدل رفتار خانمش بگم تو جلسه انجمن اولیا اصلا اجازه نمیده مادرا حرف بزنن فقط از خودش تعریف میکنه تا یه مادر بخواد حرفی بزنه یهو میپره بهش هیچی نگید هیچی نگید حرف نزنید من تایم ندارم فقط گوش کنید به حرفام😐

خواهرتون احتمالا بد صحبت کرده با معلم

آره یه بارم اینو بگید

بچه ها بعضی ها اصلا گوش نمیدن و به شدت اذیت میکنن

من دیدم مادرا میگن خدا به دادتون برسه 

ولی خب از روز دوم خیلی زوده 

باید قشنگ منطقی صحبت کنه با معلم این مادر 

تنهایی و کسی متوجه نشه 

ببین این بچه میرفت پیش دبستانی با ذوق میرفت اگه قرار به بهانه گیری بود خب همون پیش دبستانی هم باید ا ...

یادت بمونه 

بچه ها به خاطر طرز فکر اشتباه شون ممکنه واسشون سو تفاهم شده باشه بهتره خواهرت در جهت مثبت گرایی با بچه صحبت کنه بچه هست دیگه به عقلش ننیرسه

بله و واقعا اون دانش آموز و مادرش با چه وجدانی میخان زندگی کنن

میشه کامل تعریف کنید

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

حالا از مدل رفتار خانمش بگم تو جلسه انجمن اولیا اصلا اجازه نمیده مادرا حرف بزنن فقط از خودش تعریف می ...

خب بنظرتون معلمی که تو جلسه انجمن اولیا همچین برخوردی داره از لحاظ روان مشکل نداره؟!

ببین این بچه میرفت پیش دبستانی با ذوق میرفت اگه قرار به بهانه گیری بود خب همون پیش دبستانی هم باید ا ...

به نظرم اگر مطمئنید درست میگه خواهرزاده تون کلاسش رو عوض کنید.چون اعتماد به نفسش اومده پایین و یادگیریش ضعیف شده.اینجوری تو ناخودآگاه بچه تاثیر میذاره که تنبله ،یاد نمیگیره و ... کلاسش رو عوض  کنید.