الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا از مدل رفتار خانمش بگم تو جلسه انجمن اولیا اصلا اجازه نمیده مادرا حرف بزنن فقط از خودش تعریف میکنه تا یه مادر بخواد حرفی بزنه یهو میپره بهش هیچی نگید هیچی نگید حرف نزنید من تایم ندارم فقط گوش کنید به حرفام😐
بله و واقعا اون دانش آموز و مادرش با چه وجدانی میخان زندگی کنن
میشه کامل تعریف کنید
امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚
ببین این بچه میرفت پیش دبستانی با ذوق میرفت اگه قرار به بهانه گیری بود خب همون پیش دبستانی هم باید ا ...
به نظرم اگر مطمئنید درست میگه خواهرزاده تون کلاسش رو عوض کنید.چون اعتماد به نفسش اومده پایین و یادگیریش ضعیف شده.اینجوری تو ناخودآگاه بچه تاثیر میذاره که تنبله ،یاد نمیگیره و ... کلاسش رو عوض کنید.