بچه ها من خودم خیلی ادم اجتماعی ام و دوستان خوب زیادی دارم و بخاطر منافع و.. با کسی دوست نمیشم
ولی یکی هست هر وقت کارش گیره فقط زنگ میزنه و یا پیام میده این موضوع واقعا ناراحتم میکنه و همیشه هم دلم میسوزه کارشو راه میندازم ولی حس بدی دارم نمیدونم چه برخوردی داشته باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیخیالش شو آنقدر راحت میشی یکبار ک جوابش وندی دیگه خودش میفهمه بزار ناراحت شه معذرت میخام از اینکه آدم وخر حساب میکنن متنفرم من دختر عموم این شکلی بود آخرین باری ک پیام هی زنگ بعد گفت ببخش هر وقت کارم گیره بهت زنگ میزنم باز پول میخاست با اینکه خودشون واقعااااا پولدارن دادشاش وکلا خونوادشون به پولداری معروفن تو شهر ولی هر دفعه برا تولد دوست پسراش من وتیغ میزد منم دیگه جوابش ندادم تادوسه روز هی زنگ منم جواب ندادم الان یکساله دیگه زنگ نزده اینقدر راحتم حد نداره