من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
دیگه این بانک ها و سیم کارت ها و اینا مگه میذارن کسی غافلگیر کنه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
من و شوهرم هر دو یه روز به دنیا اومدیم. توی یه بیمارستان
چه جالب
❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤