2777
2789

من شوهرم شرکتشون تا عید گفتن بیاید سر کار و بعدش اخراجین بعد ما دوماه قبل  این که خبر داشته باشیم شوهرم قراره اخراج بشه به کسی که هرسال برامون خرما میاورد گفتیم ۵ کیلوخرما و ۵ کیلو رطب برامون بیاره شوهرم هر سال حدود ۲ کیلو میداد به پدرشوهرم اینا و ۱ کیلو پدر و مادرم 

شوهرم خیلی به خانوادش میرسه یعنی هر سری بالای ده تومن هر چی ام داشته باشیم بگو یه سیب باید نصف کنه به خانوادش بده بعد برادرشوهرم امروز رفته خرما ها رو اورده بعد پدرشوهرمم اونجا بوده میگفته از دوتاش نصف کنین نصفشو بدین به ما 

حتی اومده یکیشو کامل برداره جاریم گفته اینا برا خودشون گرفتن بزار اگه خودشون دادن بدن بهت برندار بدون اجازه ولی گفته بود زنگ بزن به من بگو برا ما یکیشو بیاره حالا ما حتی تو پولش موندیم اینام دستور دادن اره باید یکیشو بدین به ما میدونم شوهرمم میده ولی من الان لباس ندارم نمیتونم بگیرم میخواستم لاقل رطبو که حدود ۱ تومنه  بفروشم لباس زمستونی بگیرم ولی چون شوهرم بچه اخره فک میکنن تمام وظیفه شوهرمه به پدرمادرش برسه بقیه اگه هزار تومنم خرج کنن ازشون میگیدن ولی شوهرم این ماه فقط بالای ده تومن خرجشون کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید یه بار مفصل با شوهرت صحبت کنی فایده نداشت برید مشاوره ، جوری حرف نزن که جبهه بگیره

اخه چجور حرف بزنم من هر چی میگم میگه من اینهمه کار میکنم نمیتونم به خانوادم برسم 

دونفرید دیگه نزار شوهرت اینقد بخره که اونام فک کنن زیاده و بخوان ببرن.یه جعبه کوچیک بگیرید

اخه این خرماش به نسبت ارزون تره و هم بهتره بخاطر همین شوهرم تنها خرمایی که میخوره همینه 

اخه چجور حرف بزنم من هر چی میگم میگه من اینهمه کار میکنم نمیتونم به خانوادم برسم

باید بفهمه که الویتش زندگی خودشه هر وقت تو زندگی خودش همه چی اوکی بود و شما راضی بودی بعد ، بعدم آدما وقتی ازدواج میکنن درواقع میگن تشکیل خانواده میدن ، خانواده و الویت اولش شمایی ، اینا بدیهیات زندگیه که شوهرت بلد نیست فایده هم نداره بهش بگو نیازه بریم مشاوره و اونجا صحبت کنین 

بگو چرا به خانوادت برس ولی وقتی از خوراک و پوشاک من میزنی حرومه. کسی که وظایفش رو انجام نمیده نمیتونه لطف بکنه! برای من این وسایلو بخر بعد باقی حاصل زحمتت رو خیرات کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.