2777
2789
عنوان

چرا من مثل سایه میمونم

113 بازدید | 11 پست

کسی هست مثل من باشه؟ 

بچه وسطم. تو خونمون کلا زیاد به حساب نمیومدم. نه آزارم به کسی میرسید و نه خیرم. الانم همونطوری

تو مدرسه ام اگه مدیر منو میدید اصلا نمدوست من تو اون مدرسه درس میخونم. نمراتم عالی بود. ولی کلا به حساب نمیومدم

الانم ۶ ساله کار میکنم‌. معلمم. تو ادارمون اصلا نمدونن من وجود دارم. اسممو بشنون میگن مگه همچین کسی هم هست؟

کاریزماتیک نیستی عزیزم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر توصیح بدی و بگی چرا اینطوریم؟

سرج کن عزیزم،راجبش بخون شاید کمکت کنه.... 

نصفش ذاتیه ولی نصف دیگشو میشه بدست آورد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه وسطا کلا همینن😃

بچه اولاهم همش تو سختی و نگرانی بسر میبردنو میبرن،دور دورِ بچه آخریاست

غصه نخورمنم بچه آخرم، بابتش خوشحال نیستم، معضلات خودش رو دارهاینکه سر کار حسابت نمیارن، احتمالا حس د ...

نمیدونم والا.هرکسی اومده کلاسم از روش تدریس و مدیریت کلاسم خیلی خوشش اومده ولی جالبه تو اداره منو نمیشناسن

درصورتیکه بعصی دوستام که معمولی ترن ولی شناخته شده ان و پیشرفت کردن