2777
2789
چطوري انجامش بده؟ اگه خيلي ... كه خودم از اينترنت سرچ كنم؟؟

تو روز ۹به بعد بستگی به دوره قاعدگیت داره 

هر روز این تست رو تا فلش رو نوار داخل ادرار میکنی و نشون میده تا فردا شب تخمک گذاری داری یا نه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
اره هرچي كه لازم بوده دكترم تجويز كردو انجام دادم

خداروشکر

آخه دکترمنم همه جور آزمایش برام نوشت و رفتم 

همشم خوب بود 

ولی سونو رو نرفتم 

بعد چند ماه که باردار نشدم رفتم سونو و فهمیدم کیست داشتم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كه اينطور!!! تا الان نميدونستم ممنون

خواهش میکنم

ولی جدا از اینا فقط گرمی جات بخورید هر دو

خرما،مویز،گردو،موز...

رحم رو گرم میکنه☺

رفع شد؟ الان ني ني داري؟

نه متاسفانه خیلی کوچیک شده بود 

دکترم گفت دیگه قرص نخور و اقدام کن

۱ماه نخوردم دوباره بزرگ شده

باید برم آزمایش خون ببینم از چیه

شاید خطرناک باشه

برام دعا کن

نه متاسفانه خیلی کوچیک شده بود  دکترم گفت دیگه قرص نخور و اقدام کن ۱ماه نخوردم دوباره بزرگ شد ...

انشاالله كه برطرف ميشه🙏

دوست منم مشكل شمارو داشت البته با كلي دوا و درمون الان ٤ ماهه حامله اس

تازه اون عفونت شديد هم داشت

انشاالله كه برطرف ميشه🙏 دوست منم مشكل شمارو داشت البته با كلي دوا و درمون الان ٤ ماهه حامله اس تا ...

چقدر این حرفا بهم انرژی میده

وقتی میگی دوست منم اینجوری بود الان حاملس😊

قربونت عزیزم

انشاالله تو زیاد منتظر نمونی