2777
2789
عنوان

تولد دخترم

212 بازدید | 16 پست

خانم های گل تولد دخترم هست می‌خوام شیرینی بگیرم ببرم سر کلاس دخترم.

حالا می‌خوام یه هدیه کوچیک که قیمت زیادی نداشته باشه هم برای همکلاسی های دخترم بگیرم.45نفر هستن.

پیشنهادی دارید برای نوع شیرینی و هدیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد دخترته به همکلاسیا میخوای هدیه بدی همون شیرینی کافیه هدیه رو برای دخترت بگیر

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

گیره  کش مو دفتریادداشت کوچیک 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

شیرینی بگیرید ولی به نظرم هدیه نگیرید تولد دختر شماس چرا شما برای همه کادو بگیری؟ اون گیفت هایی که می‌بینید برا تولد میدادن واسه این بود طرف تو خونش یه تولد مفصل می‌گرفت بچه ها هدیه میاوردن و خانواده هم بخاطر قدردانی که بچه ها اومدن تولد بچشون و براش کادو آوردن بهشون گیفت میدادن وگرنه شما میخوای بری مدرسه همون یه نظرم شیرینی کفایت میکنه هدیه بردن تو این شرایط یه جوریه واقعا 

من یک سال اینکار رو کردم توی پاکتای کوچیک گل سر و دستبند گذاشتم 

بنظرم هدیه هر چند کوچیک هم باشه بچه ها کلی براش ذوق میکنن 

البته برای شیرینی خودم کیک مستطیلی پختم کم خامه هم درست کردم همونجا برش زدم و از بچه ها پذیرایی کردم