2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

146 بازدید | 16 پست

خانما من دچار این کوفتم. هرکاری میکنم از بین نمیره از مسواک بگیر تا خوشبو کننده دهان تا شوینده تا مسواک زندان زبان... واقعا خستم کرده چکار کنم

یه تعلیقی😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندتا دلیل میتونه داشته باشه

اول معده ات،دوم سنگ لوزه،سوم دندونای خراب پوسیده،چهارم مسواک و نخ دندان و دهانشویه باهم استفاده کن

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

معده

سنگ لوزه

سینوس

دندان خراب

همشو چک کن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
سنگ لوزه دارمولی در میارم همیشه

درآوردی عوق نمیزنی؟خود سنگ لوزه هم بخاطر بوی دهان ایجاد میشه،ولی حتما دهان شویه استفاده کن

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

هم سنگ لوزه دارم هم سینوسچکار کنم؟

سنگ لوزه که درمان نداره فقط باید خودت تخلیه ش کنی و بعد هم آب نمک غرغره کن

سینوس هم که دکتر برو عفونت نداشته باشه

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.