2777
2789
عنوان

کسی اینجا ایمپلنت کرده

156 بازدید | 17 پست

دردش قابل تحمله؟؟

تا چند روز بعدش درد داره

و اینکه عین دندون خود ادمه یا مث دندون مصنوعیه(نمیدونم درست منظورمو رسوندم یا نه)

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش به راحتی با مسکن های ساده قابل کنترله

موقع جراحی هم کامل بی حس هستین و چیزی متوجه نمیشید

روکش ایمپلنت هم با بیشترین شباهت به دندون طبیعی خودتون ساخته میشه، شبیه دندون مصنوعی نمیشه

من مردم چهار عدد اصلا تو مراحل انجام درد نداره بعدش هم دوسه ساعت سر هست بعد کنی درد داره با شیاف دیک ...

چهارتا رو باهم؟؟بعد ببخشید مث دندون مصنوعیه 

چون میگن وقتی دندون مصنوعی بزاری عین دندونای خود ادم نیست موقع غذا خوردن و گاز گرفتن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دردش به راحتی با مسکن های ساده قابل کنترلهموقع جراحی هم کامل بی حس هستین و چیزی متوجه نمیشیدروکش ایم ...

نه منظورم موقع غذا خوردنه

چون میگن دندون مصنوعی گاز گرفتن و غذا خوردن باهاش سخته

هیچ وقت که مثل دندون طبیعی خود آدم نمیشه 

ولی از دندون مصنوعی خیلی خیلی بهتره انگار دندون کاشت میشه

در مورد دردش متاسفانه درد داره البته بسته به لثه داره چون لثه مامان من تحلیل رفته بود پودر استخوان زدن

درکل اوایل که شروع میکنی خیلی اذیت داره نمیتونی همه چی بخوری تا یه هفته درد داری باید خیلی هم مراقب بود تا عفونت نکنه

در ادامه هر موقع میری دندان پرشکی دو سه رور اول کمی درد داری

بعد اینکه ایمپلنت گذاشت یه مدت طول میکشه تا عادت کنی بعدش عادت میکنی

ببین اگه بگم کار بدون دردیه دروغ گفتم ولی نتیجش به اذیتاش می ارزه 

دردهم قابل تحمله

ولی نتیجه نهایی خوبه 

ولی باید مراقب بود

خود من تا الان علاوه بر مسواک هر روز آب و نمگ غرغره میکنم تا عفونت نکنه 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
چهارتا رو باهم؟؟بعد ببخشید مث دندون مصنوعیه چون میگن وقتی دندون مصنوعی بزاری عین دندونای خود ادم نیس ...

بله باهم 

نه خیلی طبیعیه 

فقط حواست باشه تحلیل لثه بعدا نری منظورم اینه پیش آدم درست بررو متخصص ایمپلنت من پیش دانشگاه دندان پزشکی انقلاب جمالزاده جنوبی رفتم 

می‌ترسیم پیش آدمی برم که تجربی یادگرفته یا مدرک الکی گذاشته 

تحلیل لثه منظورتون چیه ؟

ببین گاها شما دندان نداری اطراف بعد لثه از بین رفته میگن تحلیل لثه یا استخوان 

یا کم پودر استخوان میزنن لثه درست نمیشه 

این مربوط به خود ایمپلنت کاره 

برای همین میگم برو بعد نشون دادن عکس cbcdبگو کیس مناسب ایمپلنت هستم لثه تحلیل رفته یا نه 

مراحل کار بپرس 

بله باهم نه خیلی طبیعیه فقط حواست باشه تحلیل لثه بعدا نری منظورم اینه پیش آدم درست بررو متخصص ایمپلن ...

من اصفهانم گلم

نه بابا آنقدر بهتر محکم‌تر و زیباتر از دندون خود ادمه

یکی از اقوام میگفت دختر خواهرشوهرم انجام داده بعد یکسال دراومده؟؟درسته به نظر شما