2777
2789

من۲۲سالمه دوستمم۲۳سالشه عقاید کاملا متفاوت(بخدا اینو نمیگم ک از خودم تعریف کنم یا اینم میدونم این چیزا شخصیه) اون به خودش میرسه موهاشو فر میکنه ارایش غلیظ میکنه من نه خیلی ساده چون رشته و شغلم جوریه که اکثرا همکارام و همکلاسیام محجبن،این دوستم متاهله اما روابط ازاد داره امشب یه اقایی جلومو گرفت گفت ایشون که باهاش دوستی هم متاهله هم دوست پسر داره تو مجردی تو فضای اموزشی خودتو بدنام نکن این کار اون گناهه توام تو گناهش شریک نشو منم هیچی نگفتم جز ممنون از طرفی با این که متاهله و دوست پسرم داره و عقایدش خیلی خیلی متفاوته من دوستش دارم ولی امشب بعد شنیدن اپن حرفا واقعا یجوری شدم سر یه بهونه ای باهاش قهر کردم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

اینکه متاهله دوست پسرم داره ذیگه عقیده نیست خیانته من بودم شخصا نمیتونستم با همچین کسی دوست باشم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودم از زندگیش با خبرم شوهرش و دوست پسرشم میشناسم

این بده واقعا خیلی بد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

من بودم روابط شخصیش برام مهم نبود گناهش گزدن خودش و اینکه راست و دروغ اون اقاهم مشخص نیس

شوهرش و دوست پسرشم میشناسم خودم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

اره خودم از زندگیش با خبرم شوهرش و دوست پسرشم میشناسم

چه دلیلی داره دوستیت باهاش اصلا اسم توام بد درمیره مجردم هستی چه کاریه از دوست آدم سالمش چیزی درنمیاد وای به حال این

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻