2777
2789

داشتیم با هم حرف میزدیم  گفتم خانوادت میدونن که من با فلا کارایه تو ساختم اونا چرا دیگه درد منو دارن زیاد میکنن بعدش گفتم تو فلان کارو با من کردی من نرفتم اون کار این بود که من چندماه بعد عقدم تو گوشی شوهرم دیدم که عکس دوست دختر ثابقشو داره چتاشو داره بهش گفتم گفت یادم نبوده من خیلی وقته اصلا نگاه نمیکردم  اصلا یادم نبود اینجا هست عکسرو تو گالریش نداشت تو تلگرام بود بعد ی مدت ی شات تو کوشیش دیدم که شبی که داشته میموده خواستگاری من به دادش همون دختره پیام داده بوده که من امشب دارم میرم خواستگاری بخاطر اینکه.....  اگه شما راضی بشید من همه چیو بهم میزنم میام خواستگاری خواهرت چرا دو نفر وقتی همو دوست دارن شما نمیزارید باهم ازدواج کنن  اگه هم راضی نیستید جواب ندید من میرم امشب خواستگاریمو

دنیا رو سرم خراب شد وقتی اینو دیدم و به دلایلی موندم ولی هر بار یادم میاد ازش متنفر میشم هر بار یادم میاد اشکم در میاد. همیشه سر دعواهامون این موضوعرو میکوبم تو سرش دست خودمم نیست یادم میاد

چند شب پیش بهش گفتم  با پرویی گفت خب اونا کع قبل زنشون رفتن خواستگاری دیگه ازدواج نکردن گفت من تو زندگیت بودم تو اینکارو کردی   همش به خودم ی روزی تنها میزارمشو میرم هر باریادم میاد اشکم در میاد داغ دلم تازه میشه خدا هیچ دختریو نامید نکنه

من و شوهرم ی مدت باهم مجردی دوست بثدیم در مورد گذشنش ازش پرسیده بودم و قسمش داده بودم که جون عزیز ترین کست اگه دلت پیش یکی پیگست با من ازدواج نکن.  اخه چرا اینکارو میکنید. دوست دارم چندتا مرد بیاین و جواب این سوال منو بدن 

حالا اسی تاپیک هیچ ولی اون چشم بلبلی نبود(اسم کاربری)🙃💔

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی🥺خیلی سخته بخدا و معلومه تاالان دلش پیش اون دختره گیره

نمیتونی طلاق بگیری؟

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

عزیزم با این کار هم باعث یاد آوری اون دختر براش میشی هم از خودت سردش می‌کنی کاری کن که به این نتیجه برسه تو از اون بهتری چرا خودتو با اون مقایسه میکنی حتی اگه خودشم گفت بگو از ساعتی که منو دیدی و من تو رو دیدم زندگی ما شروع شده قبلش مهم نیست که با کی بودی از اون موقع باید بهم متعهد بوده باشی

الهیییی 🥲🥲🥲

از این دردم میگیره که مجردی زمین و زمان و قسم خورد گفت فکر جز تو پیش هیچکس نیست 

چند روز پیش که حرفش پیش اومد گریم گرفت  پیشش گریه کردم فهمیدم اتیششش گرفته اخماش تو هم بود انگار اشکش داشت در میومد

من و شوهرم ی مدت باهم مجردی دوست بثدیم در مورد گذشنش ازش پرسیده بودم و قسمش داده بودم که جون عزیز تر ...

اکثر مردا برا اینکه قبلی رو فراموش کنن اینکارو میکنن یا برای اینکه قلب قبلی رو بسوزونن اینکارو میکنن به فکرمنافع خودشونن کلا

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

ز غم کسی اسیرم که زمن  خبر ندارد

عجب از محبت من که در او اثر ندارد

غلط است هرکه گوید دل به دل راه دارد 

دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
وقتی موندی یعنی با این موضوع کنار اومدی چرا هی دوباره نبش قبر میکنی که یادش بیاری جای اینکه فراموشش ...

حقشه چرا به من گفت دوست دارم بعد چنیم کاری کرد من اگه میدونستم باهاش ازدواج نمیکردم زندگیو برام زهر مار کرد  اصلا چنین چیزی برام قابل هضم نیست اصلا هم کنار نیومدم فعلا مجبوری موندم ی روزی حتما ولش میکنم 

حقشه چرا به من گفت دوست دارم بعد چنیم کاری کرد من اگه میدونستم باهاش ازدواج نمیکردم زندگیو برام زهر ...

خب پس جدا شو چی رو داری کش میدی اگه نمیخوایش جدا شو نه اینکه خودتو گول بزنی اگه میخوای واقعا زنذگی کنی راهش همونی بود که گفتم تموم کن این موضوع رو

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

حتما اون موقع بهش علاقه داشت و اون موقع به شما تعهدی نداشته مهم الانه برو تاپیک آخر من منم مثل خودت ...

اون موقع با من دوست بود تو دوران دوستی ازش خواهش کردم اکه دلش پیش یکی دیگست بزاره بره گفتم من دوست ندارم با ادمی که به یکی دیگه فکر میکنه ازدواج کنم💔

دردش اینجاست که زمین و زمانو برام قسم خورده بود

دیگه بهش اعتماد ندارم 

اعتمادمو از بین برد