2777
2789

توزندگی مشترک چی مهمه

پول

عشق

اخلاق

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
پول عشق اخلاق قیافه همشون در حد نرمال نیازن

قیافه متوسط

پول متوسط رو ب پایین

اخلاق متوسط روب بالا

عشق متوسط رو ب پایین

خودم

قیافه متوسط

پول متوسط

اخلاق گوهی

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیافه متوسطپول متوسط رو ب پاییناخلاق متوسط روب بالاعشق متوسط رو ب پایینخودم قیافه متوسطپول متوسطاخلا ...

من همسرم همه چی داره اخلاق قیافه و عشق و ... پول نداره ولی برا من مهم نیس 

درسته پولدار نیس ولی هرچی به دست بیاره به پای من می‌ریزه و خیلی زحمت می‌کشه برا زندگیمون این برام ارزشمنده

حالا ممکنه برا شما پول خیلی مهم تر از بقیه چیزا باشه 

اگر واقعا قصد ازدواج داری باید قشنگ فکر کنی همه چیزو بسنجی چون بحث یه روز دو روز نیست بحث یک عمره 

یکیو انتخاب کن که بعد چند ماه زندگیت خدایی نکرده از هم نپاشه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من همسرم همه چی داره اخلاق قیافه و عشق و ... پول نداره ولی برا من مهم نیس درسته پولدار نیس ولی هرچی ...

شغلش چیه

من همسرم همه چی داره اخلاق قیافه و عشق و ... پول نداره ولی برا من مهم نیس درسته پولدار نیس ولی هرچی ...

چندساله ازدواج کردید

کارگر

کارگرکارخونه

دقیق یک سال و نیم شده

چندسالتونه

درس خوندس

من ۱۸ همسرم ۳۲ هردو دیپلم داریم

اختلاف سنیتون زیاده

شما و طرف مقابلت چی ؟

من یکی رو دوس دارم فک کنم اونم منو دوس داره

امابشذت مغروره

کمالگراس

نمیادجلو

من۳۱اون۳۷

این سه سال ازم بزرگتره ارشدداره توکارخونه مشغوله

دلم پیش اولیه اس