میگم ،طبیعیه تو زندگی هر روز از دست همسرت ناراحت بشی یا حتی یک روز درمیون ...من ک هر روز ناراحت میشم ولی یا چیزی نمیگم یا میگم اگرم نگم می مونه می مونه تو دلم تو رفتارام نشون میدم ...
خسته شدم .میگم خدا اخه ادم هر روز هر روز ناراحتی باید بکشه تو زندگی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد هم نیس که بگم از هم زده شدین برو مشاور عادی نیستین ما چیزی نمیتونیم بگیم
مشاوره میرم تنهایی .دکتر اعصاب میرم .ویس های معنوی گوش میدم .بازم کم میارم از رفتارش خسته ام میکنه .فقط دوری بچم رو نمیتونم تحمل کنم ک باهاش زندگی میکنم .ناراحتی هام هم میگم بهش ولی ب روی خودش نمیاره
داغونم همشم تقصیر خودمه اگه قبلا با عقل جلو میرفتم الان نه خودم نه شوهرم تو دردسر نبودیم
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
اینستام باز نمیشه ببینم پیج خانمه رو ....شوهر من گرگ بارون دیده است.خسته شدم از صبر ،جنگیدن ،واستادن.مهم نیست بقیه چی فکر کنن از جدا شدنم ...همه بهم میگن کلا۷ساله اینا ازدواج کردی اندازه ۷۰سال پیر شدی ،متوجه خودت نیستی