2777
2789

ما تو جامعه ب همه شغلی احتیاج داریم ولی همیشه حس میکنم کسی ک درس میخونه و زیاد خودشو مشغول درس میکنه هیچی نمیشه حس میکنم پول تو کاسبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسیو بابت درس خوندنش قضاوت نمیکنم  ولی خودم شخصا همینطور فکر میکنم که درس خوندن تلف کردن وقته

من هنر و عمل رو ببشتر تئوری ها دوس داشتم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

فقط مسئله پول نیستعلم و تحصیلات و دانش هم مهمههمین گوشی که دستته علم پایه گذارش بودهقرار نیست همه بش ...

من خودم برخلاف این ک زیاد درس نخوندم ولی  هر شب کتاب میخونم و مدیتیشن میکنم و پادکست گوش میدم اما حس میکنم درس ب هیچ دردی نمیخوره مثلا الان رادیکال ب‌چ درد من میخوره

ممنونم واقعا😂

ولی خب یه حقیقتا وجود داره اونم اینکه برای آدمای معمولی تو هررشته و کاری یه درآمد بخور و نمیر وجود داره مخصوصا اگر شغلش دولتی باشه بهتره اینجور آدمی بره دنبال کارآزاد چون درآمد بیشتره به ویژه اینکه صرفا درآمد براش مهمه نه موقعیت اجتماعی و نه علاقه قلبیش.

اما اگه تو یه رشته‌ی تحصیلی در حد عالی خودتو نشون بدی و علاقه ام باشه امکان نداره موفق نشی

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

درس خوندن واجبه ربطی به پول نداره

ضمن اینکه تو همه جای دنیا تحصیلات تکمیلی جزو شغل محسوب میشه و بهش حقوق تعلق میگیره 

اما تو ایران تحصیلات تکمیلی هیچ وقت بهش اهمیت داده نشده

خنده دارشم اینجاست که طالبان و دولت خودمونم مسخره میکنید میگید ادمای بیسواد و نادان و فلان فلان اومدن سر مسئولیت های بزرگ با ندونم کاریاشون برای همه هم تصمیم میگیرن.

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من خودم برخلاف این ک زیاد درس نخوندم ولی هر شب کتاب میخونم و مدیتیشن میکنم و پادکست گوش میدم اما حس ...

به درد مهندسین .

کلا تخصصی نگاه کنی همه علوم کاربردی ان.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بقران که این فکر کاملا درسته ولی امان از خانواده ها ک سر درس خوندن ما بچه ها رو نابود کردن

دقیقا مثلا دختره تا ۳۰ سالگی نشسته بکوب درس خونده مثلا فوق لیسانس گرفته هیچی هم نشده  تازه میخاد بره تو اجتماع نمیشه که