2777
2789

خدا شکر جاری من اصلا همزبان هم فرهنگ من نیست اصلا ایران نیست 

کلا شماره هم‌و نداریم 

خدا شکر نه برادر همسرام نه خواهراشون شمارمو ندارن از اولش 

اصلا اهل مکاتبه نیستن

فقط مادر و پدرش 15رپز یک بار زنگ میزنن اونم مادر همسرم ترک زبان من فارس پدر همسرم باید حرفاش ترجمه کنه 

بنده خدا ها مهربونن جز احوال پرسی نه میگن مردید نه میگن زنده آید ضمنا سنشونهم80هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ابرو نمونده برامون چی میگ🤦🏻‍♀️

هرکی آمد خبرشو برات آورد بگو لطفا از این به بعد خبری برام نیارید چه به ضررم چه سودم باشه . یکبار همه برای همیشه بگو تمام این حرفهای این خانم از طرف من دروغ هرکس میخواد باور کن نمیخواد نکن 

دقیقا مثل من شدی من مادرشوهرم و خواهرشوهرم پشتشن این خیلی بده

مادرشوهر منم بعد اینکه دختر جاریم تهمت زده بود رفتم دعوا ش کردم مادرشوهرم اومد گف نوه ام کار خوبی کرده بهت اونجوری گفته تو حق نداشتی دعواش کنی با اون حرو بحث کردم ی مدت قطع رابطه بودم الانم مادرشوهرم بخاطر اون سلیطه ها باهام لج افتاده 

خب هر کی از زبان جاریت حرفی بهت زد خیلی جدی بگو ما حتی صحبت هم نمی‌کنیم که بخواد حرفی از من به کسی ب ...

من اصلا توجمع از کنار شوهرم بلند نمیشم و...

ولی بقیه فامیل ک نمیدونن ما مقطع رابطه ایم

والا من روحمم خبر نداره یهو بعد سه چهار ما میان میگن فلانی اینوگفته

مریضه مریض!!!اگ تو مهمونی جایی ببینمش باید فرار کنم ازش در این حده

ای چقدر بیکاره بزار هرچی میخاد بگه اونایی که باید تو روبشناسن شناختن اون فقط خودشو از چشم انداخته.

بعد یه جای دیگم گفتی ۶ ماهه بخاطر جاریت خونه مادرشوهرت نرفتی پس چجوریه که تو مهمونیایی که خانواده شوهرت نیستن جاریتو میبینی؟