2777
2789
عنوان

خانما کسی اینجا تزریقات بلده

150 بازدید | 8 پست

من ی خانمی میاد خونه بهم پنیسیلین تزریق میکنه ولی یکم داخل ویال کف مانند میمونه بهش گفتم یکمش مونده گفت ن اون کفه مهم نیس درست گفته؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خوب همش بزنه. خانم اصلا تو خونه پنی سیلین تزریق نکن

باسرنگ همه رو میکشه ولی کف به دیواره ویال میمونه این خانم حرفه ای هستو تا الان چهارتابرام زده وخیلی وقته سابقه داره فعلا شرایط بیمارستان رفتن ندارم خاستم ببینم درست میزنه یانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باسرنگ همه رو میکشه ولی کف به دیواره ویال میمونه این خانم حرفه ای هستو تا الان چهارتابرام زده وخیلی ...

اشکال نداره ولی توی بیمارستان هم کلی احتیاط میکنن واسه تزریق این دارو چطور تو خونه میزنید من اورژانس کاربودم 

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

اشکال نداره ولی توی بیمارستان هم کلی احتیاط میکنن واسه تزریق این دارو چطور تو خونه میزنید من اورژانس ...

مجبورم نمخام شوهرم بفهمه امپول میزنم وگرنه روم ایرادمیزاره تاالان چهارتاشو تویک ماه زدم چهارتاش مونده پس طبیعیه یکم کف به دیوارش میچسبه یا این خانم عمدا کم میکشه موادپنیسیلینو

اشکال نداره ولی توی بیمارستان هم کلی احتیاط میکنن واسه تزریق این دارو چطور تو خونه میزنید من اورژانس ...

عکس ویالو برات بفرستم میتونی تشخیص بدی درست موادو تخلیه کرده یا نه؟

خوب همش بزنه. خانم اصلا تو خونه پنی سیلین تزریق نکن

دقیقا اندازه یه میلیمترته ویال موادپنیسیلین هست بنظرتون طبیعیه یا کامل تخلیه نکرده