2777
2789

نامزدم اسم دوست دختری که سالها پیش زمان دانشگاه داشته و خیلی دوسش داشته فاطمه بوده

داخل صفحه های گوگلش باز بود کخ سرچ کرده اهنگ فاطی خانوم از ابی 

بعد همچین آهنگی نبوده در واقع حنا خانوم بوده

اما هیچ کدوم از لینک هارو باز نکرده بود

دنبال فاطی خانوم می‌گشت حتما دید نیست دیکه اهمیتی نداشت آهنگه

به نظرتون بهش فکر میکنه

دارم دیوونه میشم از غصه🥺

ازش پرسیدم گفت اصلا یادم میاد چرا سرچ کردم و مگه اسم فاطمه زیاده مگه حتما باید به فکر اون باشم صرفا یه آهنگ بوده(منم گفتم اگه از آهنگ خوشت اومده بوده پس چرا حنا خانوم رو گوش ندادی)

و اینکه

قسم خورد به اون فکر نکرده

نظرتون چیه

انقدر رو این قضیه حساسم که میخوام تاتوی قضیه رو دربیارم و اگه واقعا به اون فکر کنه بدون هیچ تجدید نظری ازش جدا میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس منم مث تو حساس بودم فقد خودمو اذیت میکردم.  هرجی تو جلوش حرف بزنی اون بیشتر خاطراتشو یادش میاداااا فقط ظاهرتو عادی جلوه بده ولی یواشکی جاسوسی کن یکم اللببتتته فقد درصورتی ک واااقعا رفتاراش مشکوکه. ی اهنگ ساده اصلا ملاک نیستا بازم میگم اصن حساس نشو من خودم میگم کاش دستم میشکست نمیرفتم سر گوشی شوهرم

نترس منم مث تو حساس بودم فقد خودمو اذیت میکردم. هرجی تو جلوش حرف بزنی اون بیشتر خاطراتشو یادش میادا ...

اتفاقا اصلا رفتارش مشکوک نیست

هیچی از اون دختره نمیگه

اصلا من خودم بودم که باعث شدم کمی به یادش بیافته انقدررررر گیر دادم یه بار خودش تو دعوا داد زد گفت من اصلا اسم یارو یادم نبود انقدر که تو گفتی قیافش میاد جلو چشمم البته این قضیه مال یک سال و نیم پیشه 

اما حالا

شاید باورت نشه

دو روزه از خواب و خوراک افتاد سر این آهنگ که سرچ کرده

نه که نخوام ها

نمیتونمممم بهش فکر نکنم

به نظرت راهی هست مطمئن شم فکر میکرده یا نه؟ قلبم تند میزنه این دو روز نفس کشیدنم سخت شده

که* سرچ کرده اهنگ فاطی خانوم از ابی اشتباه تایپی بود

وقتی ی حسی بت میگه برگشته ب عشق قبلی قطعا برگشته

این چیزی هم ک گفتی مرض نداره ک بزنه آهنگ فاطی خانم

احتمالا ی جایی دیدش خواسته براش این آهنگو بفرسته یکم تجدید خاطره کنن

ولی در کل حساس نشو... البته اگ شوهرت 

اگ هنوز عقدی چیزی نکردید مسئله رو به درستی حل کن

همه مردا گذشته هایی داشتن حتی شوهر خودم 

ولی خب ی طورای حلش کردیم

من اوایل شوهرم دوسم نداشت چون یکی دیگ تو دلش بود

ولی بعد ۱ سال .۲ سال الان ی طوری عاشقمه ک قابل مقایسه نیست 

وقتی ی حسی بت میگه برگشته ب عشق قبلی قطعا برگشتهاین چیزی هم ک گفتی مرض نداره ک بزنه آهنگ فاطی خانماح ...

نه اون دختره ازدواج کرده اصفهانه ما تهرانیم اصلا امکان نداره همو ببینن یا چت کنن

نهایت شکم از همینه که بهش فکر کرده باشه  

همینم باعث میشه به حد زیادی دیوونه شم