2777
2789

من با دوستم رفته بودیم یچی بخوریم برای نهار بعد اون حساب کرد قرار شد منم بزنم به حسابش

اون تا زد من شماره کارت گرفتم که بزنم براش ولی خطا داد برام پیش اومده بود که با تاخیر پول رو واریز کنه بهش گفتم منتظر باش ببین برات میاد یا نه دیدم از حسابم کسر نشد بهش گفتم فکر کنم اینترنتم کنده واریز نکرده میرم خونه با وایفا امتحان میکنم اونم گفت باشه اینم بگم من هیچ وقت واریز کردن رو لفت نمیدم سریع به حساب میزنم. بعد یک ساعت برگشته با خنده میگه دوستام بعد یه ساعت دنگشون رو زدن یا دوستام دنگشون رو زدن ادم باید اینجوری باشه یه همچین چیزی گفت😐😐😐

منم دیدم واریز نشده دوباره ش کارت گرفتم زدم واسش

من بهم برخورد چون همیشه همون لحظه پول رو میزنم و بعد این همه بیرون رفتن باید ادم رو بشناسه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

همون برداشتی شما داشتی ، 

من خودم کلا ترجیحا اینه تنها برم بیرون ، کافه ، رستوران یا ....

یا با همسرم میرم که سر دنگ به مشکل نخورم ، کلا حوصله حاشیه هاشو ندارم 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.