2777
2789

منم از پسرم دوسالم بدم اومده

نه اینکه اذیتش کنم و این حرفا ن

ولی دخترمو بیشتر دوست دارم

پسرم پیش خانواده شوهرم بوده اخلاق اونا ادب اونا لجبازی اونا رو یاد گرفته واقعا اذیتم می‌کنه

متأسفانه چون یکجا میشینم باهام اونام یک پیرمرد پیرزن تنهان میان پسرمو میبرن 

کلا خوی اونا رو گرفته.

ازش خسته میشم گاهی وقتا

الان پدرشوهرم دیروز می‌گفت محمد (اسم مستعاره) خیلی اذیت می‌کنع چون خیلی لوسش کردم 

منم گفتم دستتون درد نکنه شما لوسش کردین ما باید تاوان بدیم

من درک میکنم اون خانوم رو

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

گناه داره نکن دخترم از دستم افتاده دارم جون میدم اون چه گناهی کرده ،تو مسئولش بودی

من نگفتم اذیتش میکنم ک

فقط گفتم مثل سابق دوسش ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ۲ سالشه نزار زیاد اونجا بره ب خودت وابستش کن تا از اونا دور شه بعدش مطابق میل خودت تربیتش کن

یعنی هنوز فرصت هست ؟

اره بابا خیلی کوچولوعه هنوز بیشتر براش وقت بزار بیشتر باهاش بازی کن تا وابستت بشه

ممنون از کمکت 

خدا کنه برگرده پیشم

خانم شما برای اینکه پسرتون اذیتت نکنه میفرستیش پیش پدر شوهر مادر شوهرت یا اونا میان می‌برن و شما مخالفت نمی‌کنی،بچه خیلی مواظبت می‌خواد تقصیر خودته بچه‌تو با خودت وابسته کن و سختی این کارم به جون بکش تا تربیتش مثل خودت باشه

خانم شما برای اینکه پسرتون اذیتت نکنه میفرستیش پیش پدر شوهر مادر شوهرت یا اونا میان می‌برن و شما مخا ...

ن اونا میان میبرنش چون تنهان میخان وقتشون با پسرم پر بشه

باید همین کارو بکنم