سلام دوستان من بچم ۱۰ماهش الان کسی کمکم نیست تو کارای خونه هی میخام برم کار کنم تا ی صدای کوچیک میاد از خواب بیدار میشه خوابم نره نمیزاره کارکنم نق میزنه دست تنهام خسته شدم خونوادمم اصلا نمیان کمکم خیلی ازشون ناراحتم بنظر شما توقع من زیاده ؟یا همه همیجوری تنها بچه بزرگ میکنن اخه دیونه شدم همش باید دستم به اون باشه نه به خودم میرسم نه خونه و.... افسرده شدم اصن به خواهرمم گفتم بیا کمکم نیومد منم گفتم باهات قهرم شما راه چاره بلدید همش هرروز به ی امیدی که یکی بیاد کمکم خونه داری و بچه داری کنه هیچکسم نمیاد
کاش خانواده ها یکم کمک میکردن.بچه کوچیک واقعا سختهمن اذیت میشدم میرفتم خونه مامانم اگدمامانمم نمیومد ...
اره واقعا منم دلم مبخاد برم خونه مامانم ولی خب شوهرم کسی رونداره اگه من ولش کنم برم شهر مامانم اینا از سرکار میاد گشنس بعد اصن خوب نیست مرد تنها باشه ...
ای خدا واقعا سخته😢نمیشه بعضی از لوازمی که اتاق پایینه رو ببرین بالاکه فضا باز بشه و گهوارشو بزارین ...
نمیدونم والا تو اتاقم فقط تخت خواب ومیز توالت و میز اتو خودش کوچیکه ۳در۴هست اگه میشد خیلی خوب بود واقعا میزاشتم تو اتاق درم میبستم کلی به کارا میرسیدم
بخدا منم انقدر گریه کردم که دیگه اصن گریم نمیاد هرچی منتظر کسی موندم کسی نیومد کمکم خب الان مثلا شوه ...
عزیزم خب نیان هرکسی گرفتاری خودشو داره چرا انقد توقعت بالا هست اصلا ی روز بیان دوروز بیان آخرش ک چی دور بچتو پر اسباب بازی کن تا بازی کنه اگر هیچ جوره سرگرم نشد عصر ک میخوابه ظرف هاتو بشور و با جارو دستی جارو کن تا صدا نداشته باشه صبح هم که بخوابه غذا درست کن اگر نمیزاره تا خیلی نمیخوابه شب ساعت ده ک شوهرت میاد غذا فردا رو درست کن یا سرهمش کن بزارش یخچال بقیشو فردا صبح تا ظهر اماده کن بزار بپزه ...
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
عزیزمن دلت خوشه من زایمانم کردم مامانم شبا پیشم نموند ۶روز مادرشوهرم موند الانم بگم یه ثانیه بچمون ن ...
من رفته بودم خونه مامانم چون گفت نمیتونم بیام پیشت اونم فقط دوهفته موندم منی که ۲۰سالم بود و بچه اول اومدم تو شهر غریب که شوهرمم میرفت سرکار من تنها چونکه مامانم بعد ۲هفته با دوستش رفت مسافرت اصلا توجه نکرد من خونشون بودم منو ول کرد رفت تو بودی میبخشیدی مادرت رو؟خیلی ناراحتم ازش که منو ول کرد هنوز تو دلمه