2777
2789
عنوان

مصرف بیش از حد اینترنت

308 بازدید | 11 پست

بچه ها گوشیم خیلی نت مصرف میکنه از ۶ صبح تا بحال ۸ گیگم رفته کار خاصی نکردم فقط صبح کمی اینستا رفتم چ کنم به نظرتون مشکل از کجاست؟

با همراه اول و ایرانسل همیت مشکل رو دارم

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه پیش من این مشکلو داشتم هر روز 5گیگ نت نیرفت بدون هیچ استفاده خاصی 

دو هفته این مسکلو داشتم بعد خودش اوکی شد 

حالام ک برنامه هام از کار افتادن هیچیم کار نمیکنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ماه پیش من این مشکلو داشتم هر روز 5گیگ نت نیرفت بدون هیچ استفاده خاصی دو هفته این مسکلو داشتم بعد خ ...

مدت زیادیه این مشکل رو دارم

اولش ک مشکلم با همراه اول بودم تقریبا هر دو روز ۶ گیگ نتم بی دلیل میرفت الان ایرانسل 

ورشکست شدم:/

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
مدت زیادیه این مشکل رو دارماولش ک مشکلم با همراه اول بودم تقریبا هر دو روز ۶ گیگ نتم بی دلیل میرفت ا ...

برا من ایرانسل بود کلی پیگیری کردم هیشکی سر درنیاورد مشکل چیه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من خیلی سر در نمیارم میشه توضیح بدین؟

تنظیمات برنامه ها باید برید. اونجا برنامه هایی که ناتیفیکیشن‌شون مهم نیست رو انتخاب کنید. یه گزینه داره battery saver اونو انتخاب میکنید و بعد هم گزینه restrict background activity رو میزنید. 

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.